CATEGORIES
23.2.2015

MONDAY

Lifestyle

Blogin ja Instagramin perusteella voisi kuvitella, että viikonloppu meni mukavasti sisustuspuuhissa ja terveysruokia pyöritellessä. Väärin. Koko viikonloppu meni kuulkas ystävien kanssa kaupungilla rimpsutellessa.

Photos: Hanna @ Strictly Style

MONKI Jacket

BECKSÖNDERGAARD Scarf

VILA Shirt

VILA T-shirt

GINA TRICOT Jeans

NIKE Shoes

NIKE Bag

Blogin ja Instagramin perusteella voisi kuvitella, että viikonloppu meni mukavasti sisustuspuuhissa ja terveysruokia pyöritellessä. Väärin. Koko viikonloppu meni kuulkas ystävien kanssa kaupungilla rimpsutellessa. Äiti on joskus teininä pitänyt minulle niin ison saarnan bilekuvien lisäämisestä nettiin, joten jätän ne automaattisesti aina väliin. Hyvä näin. Ajattelin vaan kertoa rehellisesti, että tänään on ollut todella homeinen maanantai. Sieltä varmaan kuitenkin löytyy muutama kohtalotoveri! Olen ollut niin paljon poissa, että tietynlainen nollaushetki kavereiden kesken oli tarpeen. Meillä oli itseasiassa niin hauskaa perjantaina, että päätettiin sitten jatkaa samalla mallilla myös lauantaina. Huh. Tänään keskittyminen onkin ollut kakkosluokkalaisen tasoa ja kännykällä Facebookin selaaminen on tuntunut ainoalta mielenkiintoiselta vaihtoehdolta. Myös hauskojen memejen lähettely Whatsapissa viikonlopun jengin kesken on luonut surkuhupaisaa tunnelmaa tähän päivään.

Jos haluat muuten maanantaisin peittää viikonlopun jäljet, niin tiukka ponnari ja sporttiset vaatteet antavat loistavasti freessin vaikutelman! Ihan kun sitä olisi oikeasti menossa vielä salille. Kukaan ei koskaan saa tietää, että menitkin suoraan töistä kotiin syömään pari päivää vanhaa makaronilaatikkoa. Nerokasta.

//By looking at my blog or insta feed you would think that I spent the weekend decorating and eating healthy stuff. Wrong. I was out with my friends on both friday and saturday! This has probulary been one of my most slowest mondays ever. I've spent the entire day going through my Facebook and sending funny pictures to my friends. Super productive day I must say!

My tip for an "after party" monday is to dress in sporty clothes. The energetic ponytail will finish your disguise perfectly. No one will ever know, your not hitting the gym after work, and instead went home to a big pasta dish. It's genious.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*