CATEGORIES
9.5.2017

UUSI HEALTHINKI

Lifestyle

HEALTHINKI, Punavuorenkatu 2 (vanha ravintola TORI)

Tänään on ollut kunnollinen kuvauspäivä ja aamuisen ravaamisen ja räpsimisen jälkeen suunnistimme Julian kanssa aamulla avattuun ja uuteen Healthinki ravintolaan Punavuoreen! Minulta oli mennyt avajaisilmoitus ihan ohi, mutta onneksi Julia oli bongannut sen Facebookista. Tämä ravintola ei nimittäin kauan pysy näin tyhjänä. Täydellinen ajoitus kuvien kannalta, koska nyt sain myös vähän paikan ihanaa sisustusta taustalle ilman, että häiritsin kanssaruokailijoita. 

Healthinkin ensimmäinen toimipiste löytyy Tehtaankadulta Eirasta, mutta se on todella pieni (6 asiakaspaikkaa), joten suuren kysynnän vuoksi nyt isompi ja avarampi Healthinki avasi ovensa. Paikka sijaitsee vanhan Tori -ravintolan tiloissa ja vei ainakin oman sydämeni ensinäkemältä! Niin raikas ja sympaattinen sisustus. Söimme molemmat lounaskulhot, jotka sisältivät kvinoaa, kikherneitä, avokadoa, grillattua vuohenjuustoa ja kasviksia. Setin mukana tuli ihan mieletön viherkastike (Hanna älä yhtään irvistele siellä), jota olisin voinut lusikoida aterian päälle kilokaupalla. Olin ihan sellaisessa pakko testaa kaikkea moodissa, joten otimme jälkkäriksi vielä puoliksi mantelivoi-mansikkaleivän, joka oli myös ihan mieletön. 

Paikka tarjoilee myös aamupalaa koko päivän läpi ja on auki (ainakin vielä tässä vaiheessa) ma-la. Itse toivoisin paikan olevan auki myös sunnuntaisin, mutta se tulee kai riippumaan kysynnästä. Eli kaikki nyt sinne ja toivomaan myös sunnuntai aukioloa! :D

Lisää vinkkejä terveyskahviloista Helsingissä TÄSTÄ.

//Newest addition to the cool and healthy Helsinki lifestyle, Healthinki 2.0!! This bigger version of the cute little cafe in Eira, is definitely a place where I could have breakfast meetings, have lunch or than brunch during weekends with friends. Also love the deco of the place... So calming and beautiful. I give the new place five stars! ⭐️ //

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Simone

  Oh Kira, thank you for this information! I will be arriving in Helsinki in exactly seven weeks, and while I do know the city fairly well – I lived close by for a few years – I am not constantly present anymore, so of course new things pass me by :)

  • Kira Kosonen

   Oh great to hear that this helped!! <3 Love the cafe :)

 • Westend Mum

  Oi, hyvän smoothien perässä voi mennä minne vain ;D
  http://westendmum.fi