CATEGORIES
13.4.2015

THE NEW MAGAZINE

Lifestyle

Tässä kuussa meillä ELLE:llä on varsinainen juhlakuukausi, sillä synttäreiden lisäksi juhlimme täysin uudistunutta lehteä! ELLE on saanut uuden ilmeen printtiin ja nyt koko lehti on paljon ilmavampi ja kevyempi silmälle.

Tilaa uudistunut ELLE tästä

Tässä kuussa meillä ELLE:llä on varsinainen juhlakuukausi, sillä synttäreiden lisäksi juhlimme täysin uudistunutta lehteä! ELLE on saanut uuden ilmeen printtiin ja nyt koko lehti on paljon ilmavampi ja kevyempi silmälle. Visuaalisen kauneuden rakastajana voin sanoa, että uudistukset ovat olleet todella mieleeni! Lehti myös luopui kaikista käännösjutuista, eli tulevaisuudessa lehdestä löytyy vain ja ainoastaan suomalaisen toimituksen tekemää sisältöä juuri teitä ja teidän tarpeita ajatellen. Myös oma katutyylipalstani jatkaa uudistuneessa lehdessä ja sekin on saanut hieman uutta raikasta ilmettä! Toukokuun numerossa teemana katukuvissani oli printit ja tulevassa kesäkuun palstassa värien käyttö erilaisissa asuyhdistelmissä.

Nyt voit tilata uudistuneen ELLE:n synttärihintaan 5kk (5 numeroa) vain 14,90€:n hintaan. Normaalisti vastaava tilaus on 29,10€, eli saat melkein 50% alennuksen tilauksesta.

Kaikille linkin kautta tilanneille lukijoille tulee uuden lehden mukana myös kiva lukijalahja FACE Stockholmilta. Lahja sisältää kolme laadukasta meikkituotetta, ripsarin (sävy Black), poskipunan (sävy Devoted) ja luomivärin (sävy Shell). Setin arvo on 55,00€.

Ihania ELLE lukuhetkiä teille kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*