CATEGORIES
5.5.2017

KIPPIS VALMIILLE REMPALLE

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö: Happy Joe

Toissa lauantaina tytöt tulivat luokseni skoolaamaan vihdoin valmistuneen remontin kunniaksi! Tämä "pieni pintaremppa" kestikin melkein 4kk, koska teimme sitä tuttujen kanssa pikku hiljaa huone kerrallaan ja vanhasta asunnosta paljastui koko ajan kaikkia hauskoja ylläreitä. Muutamia muitakin mutkia oli matkassa, mutta missäpä remontissa ei olisi. Hermo koko hommaan tietenkin meni, mutta kyllä oli sen arvoista! Nyt saan nauttia upean valoisasta sekä raikkaasta asunnosta.

Asunto on vielä todella tyhjillään koska halusin päivittää kunnolla samalla myös sisustusta. Myin siis ennen remonttia melkein kaikki vanhat huonekaluni ja nyt rakennan sisustusta huone kerrallaan alusta. Makuuhuone alkaa olemaan aika lailla valmis, mutta olohuoneen sisustus alkaa kunnolla vasta kun uusi sohva saapuu (toivottavasti) ensi viikolla. Blogiin on tulossa vielä paremmat before/after kuvat kaikista huoneista, kunhan saan vielä pikkasen sisustushommia eteenpäin. Tärkeimpänä ostoslistalla on sohvan lisäksi uusi TV, muutama matto sekä tauluja. 

Nyt kun tytöt olivat kylässä ja olohuone vielä ihan tyhjillään, niin sain idean rakentaa rennon picnicin olkkarin keskelle erilaisista tyynyistä ja yöpöytieni tasoista, joita en ole vielä ehtinyt ruuvaamaan kiinni! Picnicistä tuli minusta niin kiva, että jätin asetelman siihen pidemmäksikin aikaa. Tarjoiluna minulla oli vappu- sekä kesähengessä runsas dippilautanen, marjoja, suklaata sekä Happy Joe siideriä.

Siideri on itselleni ehdottomasti kesäjuoma ja siitä tulee aina mieleen lämpimät kesäillat kavereiden kanssa, festivaalit, Turun jokilaivat ja mökin laituri saunan jälkeen. Siksi juoma sopi täydellisesti tähän rentoon picnic tunnelmaan.

Olen pitkään ollut Happy Joe Dry Apple fani, mutta jostain syystä pieni makeus viineissä ja siidereissä on alkanut viime aikoina maistumaan enemmän. Puolikuivat viinit ja siiderit ovat todella usein nykyään itselläni testissä eikä kaiken tarvitse olla aina ihan rutikuivaa. Riippuu tosin aina tilanteesta ja esimerkiksi nautittavasta ruoasta, mutta useimmiten tällä hetkellä liputan puolikuivien tuotteiden puolesta. Jos olet kuitenkin enemmän juuri kuivan siiderin ystävä, niin suosittelen testaamaan myös uutta Happy Joe Old Country -siideriä! Siideri on kuiva ja saa luonnollisen omenaisen makunsa mm. Jonagold- sekä Gala-omenalajikkeista, joita viljellään saksalaisella Altes Land (Old Country) alueella. Tämän viljelyalueen omenankasvatusperinteet ulottuvat 1300-luvulle saakka, joten heillä on suuri rakkaus ja ammattitaito valikoida aina paras yhdistelmä eri satokausien omenoista juuri tähän siideriin. Astetta parempi uutuus siis kyseessä. 

Tänään on kyllä niin ihanan kesäinen ilma ja perjantaifiilis kohdillaan, että tekisi mieli pyytää tytöt heti uudelleen kylään! Vähän hyvää ruokaa, herkkuja, naurukohtauksia ja muutama jääkylmä siideri kaapista tarjolle. Ai, että kuulostaa hyvältä. Ihanaa viikonloppua kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*