CATEGORIES
25.4.2015

Tonight

Lifestyle

Viime yönä tuli nukuttua upeat 11 tuntia putkeen ja olo on sen jäljiltä mitä parhain! Kotona on sottasta, pyykkikasa katossa, kirppiskamat kasseissa kuvaamatta ja muutenkin sata asiaa hoitamatta.

Photos: Karoliina Rasi

FILIPPA K Jacket

RALPH LAUREN Knitwear

DR.DENIM Jeans

NLY Shoes

VALENTINO Bag

Viime yönä tuli nukuttua upeat 11 tuntia putkeen ja olo on sen jäljiltä mitä parhain! Kotona on sottasta, pyykkikasa katossa, kirppiskamat kasseissa kuvaamatta ja muutenkin sata asiaa hoitamatta. Olen sykkinyt koko viikon ja jotenkin päätin vain ottaa tämän lauantaiaamun ihan rennosti ollen vaan. Kokkiohjelmat ja herkkupuurot siivittivä siist tätä aamua. Aah, parasta. Nyt alan valmistautumaan iltaa varten, sillä Indiedaysin blogigaala odottaa! Näissä tapahtumissa on aina parasta kolleegoiden kanssa rentoutuminen ja kuulumisten vaihtaminen. Tapahtumassa esiintyy myös mahtava Paperi T, kenen keikkaa odotan innolla. Palailen huomenna heti kuulumisten kera, mutta Instagramissa voi seurata vähän livempänä illan tunnelmia. Vielä pitäisi muuten päättää mitä laitan päälle! Luulen, että menen Katri Niskasen Henna jumpsuitilla, jonka näittekin jo blogissa. Aion vaan stailaa sen vähän enemmän rokkihenkeen.

//I did absolutely nothing today! Decided to just chill, eat and watch cooking programmes on my sofa. The best saturday morning I would say. Now I have to start getting ready for tonights Indiedays Blog Awards! I think I'm going to wear the Henna jumpsuit from Katri Niskanen. The same jumpsuit I wore at her show. I'm just gonna style it a bit differently. I'll write everything from tonights happenings tomorrow, but you can also check out some pictures from my Instagram!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*