CATEGORIES
29.4.2015

Keskiyöntunti

Lifestyle

Silloin kun me kuvasimme Nelly.com kamppista Kapkaupungissa opin, että iltameikissä ei aina tarvitse käyttää rajauksia. Meidän ruotsalainen meikkaaja loihti minulle silloin todella kauniit sumusilmät pelkällä tummalla luomivärillä.

Wet hair and smokey eyes

Silloin kun me kuvasimme Nelly.com kamppista Kapkaupungissa opin, että iltameikissä ei aina tarvitse käyttää rajauksia. Meidän ruotsalainen meikkaaja loihti minulle silloin todella kauniit sumusilmät pelkällä tummalla luomivärillä. Itse olen yrittänyt useasti jäljitellä tätä samaa meikkiä. Se oli mielestäni niin ihana. En ole rehellisesti koskaan ollut kovin hyvä meikkaaja ja aina välillä huomaan tuijottavani ihmisten silmiä ja sitä, miten he ovat pystyneet luomaan kauniin silmämeikin. Olen aina ollut sellainen helppojen meikkien ystävä. Siksi esimerkiksi yhdeltä luomiväriltä tarvitsen aika paljon.

Kerroin aikaisemmin, että pääsin Lumenen labraan suunnittelemaan omaa luomiväriäni ja tavoitteena oli luoda juuri sellainen sumusilmäsävy, joka kelpaisi sellaisenaan ilman mitään ehosteita. Suureksi yllätyksekseni me onnistuimme luomaan tämän sävyn Lumenen ammattilaisten avulla ja se sai nimekseen Keskiyöntunti. Olen nyt kaikissa juhlissa käyttänyt vaan ja ainoastaan tätä sävyä luomilla ja hieman alaripsien tyvessä. Päälle vaan runsaasti maskaraa ja silmämeikkini on valmis! Ilman rajauksia meikki on mielestäni vähän salaperäisempi ja pehmeä. Pitää vaan muista pohjustaa luomet hyvin, että meikki pysyy freessinä. Sumusilmien paras ystävä on myös hyvä meikkipohja, jotta vältyt väsyneeltä ilmeeltä. Näissä kuvissa minulta puuttuu tämä hyvä pohja, mutta saattepahan ainakin idean siitä mitä meikkityyliä tarkoitan! Tällä meikillä aion suunnistaa myös huomisen vappukarkeloihin.

//When we shooted our Nelly.com campaign in Cape Town I learned that smokey eyes work best for me without heavy eyeliners. I simply loved the makeup I had at the shoot! I've always been pretty bad doing my own makeup, so when it's done right I just love it!

I told you that I had the chance to create my own eyeshadow at the Lumene labratories and this is the result! I call it Midnight Hour (Keskiyöntunti). The perfect shade for soft smokeyeye makeup. I've been wearing this with some mascara as my evening makeup all the time now. You should definetly try and leave your eyeliner out sometimes and just put on more mascara. The effect is more mysterious and soft in my opinion.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*