CATEGORIES
8.5.2015

The Secret Destination is…

Lifestyle

Kyllä vain!! Me olemme matkalla Ibizalle juhlimaan Nelly.comin kanssa allasbileiden muodossa!! Ei tässä touhussa ole enää mitään järkeä. Olen aivan monttu auki. Mitä tässä voi tehdä muuta kuin huutaa innosta!

IBIZA!!!!!!!

Kyllä vain!! Me olemme matkalla Ibizalle juhlimaan Nelly.comin kanssa allasbileiden muodossa!! Ei tässä touhussa ole enää mitään järkeä. Olen aivan monttu auki. Mitä tässä voi tehdä muuta kuin huutaa innosta! Pian Tukholmasta lähtevä Nelly.comin yksityiskone täyttyy pohjoismaalaisista vieraista ja lähdemme kokemaan jälleen kerran jotain todella tajunnanräjäyttävää. Tällä kertaa matkassa on mukana Kapkaupunki jengin lisäksi Suomesta myös Julia Toivola, Anna Vanhanen, Sara Vanninen, Sandra Hagelstam, Tuija Pehkonen, Jekku Berglund, Anna Abreu, Maryam Razavi ja ihana PR -vastaavamme Taika Salmi. Kaikki hyviä frendejä, joten eihän tästä matkasta voi tulla mitään muuta kuin ikimuistoinen. Jännittävää!!!

Tulin kentälle suoraan kuvauksista ja en ole siis nukkunut nyt vuorokauteen ja seuraava vuorokausi pitäisi vetää vielä samalla meinigillä. Aion puskea adrenaliinin voimilla koko vklopun läpi! En ottanut ollenkaan tietokonetta mukaan matkaan, koska meillä tosiaan vain 24 tuntia aikaa kohteessa. Siinä ei kauhesti ehdi muuta tekemään, kuin heittäytymään kokemuksen vietäväksi. Sen sijaan latasin kännykkääni juuri Snapchatin, jonka avulla pyrin lataamaan reaaliajassa tapahtumia reissusta! Sen avulla nopeat videot ovat niin helposti esimerkiksi lähetettävissä. Joten seuratkaa minua nimellä kirakosonen Snapchatissa!

Palataan sunnuntaina kuvien kera Ibizan reissuun. Mitäköhän kerrottavaa minulla on silloin teille...

// The secret is out. Hey we are going to IBIZA ti di di di diiiii!!! This is too crazy to be true. I mean 24 hours getaway for a pool party in Ibiza?! Are you kidding me! I'm way too excited to think about the fact that I haven't slept in 2 days already becaue of my shoot. I think I'm gonna die, but If I do, at least I'm going happy.

I'll be back on sunday with all the crazy gossip about the trip! Until than follow me on Snapchat kirakosonen for updates from our trip!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*