CATEGORIES
16.5.2015

Life changes

Lifestyle

En osaa sanoa kuinka paljon täältä puolelta ruutua oikeasti välittyy asioita sinne teidän puolellenne, mutta ajattelin nyt ehkä hieman selittää missä oikeasti mennään.

En osaa sanoa kuinka paljon täältä puolelta ruutua oikeasti välittyy asioita sinne teidän puolellenne, mutta ajattelin nyt ehkä hieman selittää missä oikeasti mennään.

Tarkkaavaisimmat lukijat ovatkin jo huomanneet, että en enää käytä kihlasormustani. Tämä luonnollisesti siitä syystä, että olen eronnut. En koskaan ole tuonut parisuhdettani tai sen yksityisiä asioita puitavaksi tänne blogiin, enkä halua sitä myöskään tehdä erityisemmin tämän asian suhteen. Sen verran voin kertoa, että päätös tehtiin yhdessä pitkän harkinnan ja pohdinnan jälkeen. Kyseessä oli molempien pitkäaikaisin ja merkittävin parisuhde, joten yksinkertainen tai helppo ei tämä ratkaisu missään nimessä ollut.

Pitkäaikaisesta suhteesta irtautuminen ja sen myötä tulevat elämänmuutokset ovat kuitenkin niin isoja, että niitä olisi vaikea lähteä piilottamaan teiltä. Juuri tällä hetkellä minulla ei edes rehellisesti ole energiaa piilotella näitä asioita ja tunteita sekä kirjoittaa joka päivä niitä innostavia ja inspiraatiotäyteisiä tekstejä. Se tuntuu niin epäaidolta, kun totuus ruudun takana on jotain aivan muuta. Olo on tällä hetkellä vielä todella raskas.

Sen vuoksi haluan tuoda asian esille, jotta ymmärrätte miksi postauksenikin ovat viime aikoina olleet hieman yksitoikkoisia. Tämä on blogiurani ensimmäinen kerta, kun tuntuu, että juuri nyt ei ole oikeastaan mitään sanottavaa.

Pieni etäisyys tekee aina tämänkaltaisille tilanteille mielestäni hyvää, joten päätin lähteä selvittelemään ajatuksiani kuun lopussa Los Angelesiin siskojeni luokse. Siellä on hyvä rentoutua, leikkiä siskonpoikieni kanssa ja saada energioita vähän takaisin. Olen myös potenut todella huonoa omatuntoa postauksistani viime aikoina, joten tarkoituksena olisi vähän hyvittää teille tätä vaisua kautta isolla kuvatykityksellä Losista.

Paluulentoa minulla ei vielä ole takaisin, mutta ainakin muutaman viikon ajattelin siellä olla. Siinä vaiheessa, kun palaan takaisin, niin kesähän on jo täydessä vauhdissa täällä Suomessa! Vaikka olo on nyt mitä on, niin olen varma, että tästä tulee vielä hieno ja tapahtumarikas kesä. Ainakin uusi ja erilainen jos ei muuta.

Asioilla on tapana järjestyä ja elämä vie. Sen jos jotain olen joskus oppinut.

//I don't know how much my personal life reflects on the blog, since I don't really share any personal details here. However, now I'm going through some big life changes and I think it's fair for you to know about them.

Some of you already noticed that I'm not wearing my engagement ring anymore. This is naturally, because I'm no longer in a relationship. I don't want to go to any details, but I can say that it was a decision we made together after long concideration. This was the longest and most meaningful relationship we both ever had, so it's fair to say it hasn't been easy. It's such a big life change for me so ofcourse it will show somehow here in the blog and thats why I wanted to tell you about it.

I also want to apologize why my posts haven't been so on point lately. I've honestly just been so emotionally tired and right now feel like I don't have anything to say. I know it will pass, but right now everyhting just feels quite heavy.

I think some distance from everything will do me good, so I decided to go see my sisters in Los Angeles in the end of the month. I just want to spend time with my family now and get my head together. I also feel really bad about my blog being so irregular lately, so I want to make it up to you with a big photo explosion from L.A. I don't have a ticket back yet, but I'm thinking I'll stay for 2 weeks or something. When I get back the summer here in Finland will be in full motion. Even though I feel pretty bad at the moment, I'm sure this summer will be great filled with new adventures and memories. It will definetly be a different kind of summer if nothing else.

I hope you understand me better now. Everything will figure itself out at some point, I know that. Life has a way of moving on.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*