CATEGORIES
28.5.2015

Pretty ballerinas & Coccinelle Shop-in-Shop

Lifestyle

Ensi viikolla astutaan jo kesäkuun puolelle! Kevät on mennyt niin hujauksessa ohi, että tämä tuntuu minusta aika hassulta. Olen kyllä enemmän kuin valmis ottamaan (toivottavasti) kuuman intiaanikesän vastaan ja sen myötä tulevan uuden pukeutumiskauden.

*Yhteistyössä Shoes like candy -liikkeen kanssa

Shoes like candy / Pohjoisesplanadi 35

Ensi viikolla astutaan jo kesäkuun puolelle! Kevät on mennyt niin hujauksessa ohi, että tämä tuntuu minusta aika hassulta. Olen kyllä enemmän kuin valmis ottamaan (toivottavasti) kuuman intiaanikesän vastaan ja sen myötä tulevan uuden pukeutumiskauden. Tällä hetkellä on mielestäni todella vaikea pukeutua, kun ikkunasta katsottuna kesä olisi jo täällä, mutta kylmä tuulen viima iskee aina ulkona vasten kasvoja.

Eniten minulla on ollut vaikeuksia kenkien valinnan suhteen, sillä raskaat nahkakengät eivät oikein enää istu katukuvaan, lenkkareita on tullut käytettyä kyllästymiseen saakka ja sandaaleille on vielä liian kylmä. Tätä asia pohtiessani tajusin, että esimerkiksi ballerinat olisivat nyt se täydellinen vaihtoehto! En vaan omista jostain syystä yksiäkään ballerinoja. Miten se voi olla edes mahdollista? Sainkin yhteistyöehdotuksen Shes like candy -liikkeeltä, joka on muuttunut nyt kesän ajaksi Pretty Ballerinas kenkien ja Coccinelle laukkujen Pop up -kaupaksi. Nauroin itse tätä hauskaa yhteensattumaa, koska olin juuri miettinyt paikkaa, josta löytäisin omaan tyylini sopivat ballerinat. Jotenkin miellän ne nimittäin omaan tyyliini nähden liian tyttömäisiksi. Liikkeessä valikoima oli kuitenkin todella upea ja ihastuin todella paljon kuvissa näkyviin pusuhuuli ballerinoihin sekä ihastuttavan myyjän, Vivekan, jaloissa oleviin leopardikuosisiin kenkiin. Valikoimassa oli myös todella paljon niitä kauniin klassisia ja yksinkertaisia ballerinoja, joita myydäänkin kuulemma liikkeestä todella paljon.

Kenkien lisäksi Pop up -liikkeestä löytyy italialaisen Coccinelle brändin laukkuja. Pakko myöntää, että laukkujen todella makea design ja nahan pehmeä sekä hyvä laatu veivät huomioni jopa kengistä pois. Monia todella hyviä malleja sekä värejä. Kuvatessani omia lemppareitani, Viveka osasi kertoa minulle myös, että Coccinellen erikoisempia laukkuja saadaan aina vaan muutama kappale Suomeen. Coccinelle brändillä on vuodessa myös aina 6 eri kautta, joten mallit vaihtuvat nopeaa vauhtia, joka takaa niiden yksilöllisyyden. Samaa laukkua ei siis tule niin helposti vastaan, kun normaalisti. Itse ihastuin erikoisempien käärmekuosilaukkujen lisäksi myös näihin ihaniin pastellilaukkuihin, jotka ovat nyt kesällä todella kovassa huudossa. Emmin todella pitkään kumpi malli näistä kahdesta rosan värisestä laukusta olisi parempi, mutta toinen lähti kyllä mukaani liikkeestä. Arvaatko kumpi?

KISA & ALENNUSKOODI

Shoes like candy sivustolla on nyt käynnissä kisa, jossa voit voittaa itsellesi Coccinellen klassikkolaukun (ovh.345€) sekä koko tämän loppuviikon ajan (28-31.5) etukoodilla BLONDRIVETS saat Shoes like candy verkkokaupasta sekä Pohjoisesplanadin liikkeestä -10% alennuksen kaikista ostoistasi! Käyhän siis klikkaamassa itsesi heidän verkkokauppaan tai vieraile ihastuttavassa liikkeessä Pohjoisespan varrella. Kesä on pian täällä.

//The Shoes like candy store (Pohjoisesplanadi 35) has turned into a Pretty Ballerinas and Coccinelle pop up shop for the summer! I visited the shop last week and photographed some of my favorites. I really loved the Lips and Leo ballerinas, they were so cool! I don't actually even own ballerinas, cause I've always thought they don't really suit my style, but I think I just needed to find a good design.

The shop also has a really good selection of Coccinelle bags that really wowed me. Such cool designs and good classic choices. The leather is really soft too. My favorites were the ones with some snake print detail and than these super cute pastel coloured bags. I actually got one of them for myself. Can you guess what? It's going to be great for the summer!

CONTEST & DISCOUNT CODE

You can now enter a contest at the Shoes like candy webshop, where you can win an iconic Coccinelle bag (345€). You can also use the discount code BLONDRIVETS in the webshop or at the actual store to get a -10% discount in all your purchases. So I wish you a happy summer shopping!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*