CATEGORIES
17.3.2017

WEEKEND PLANS

Lifestyle

Season Paris

Se olis taas perjantaina paikka! Tämä viikonloppu tulee olemaan ihana monestakin syystä. Ensinnäkin pääsen vihdoin sisustamaan valmista makuuhuonetta sekä mahdollisesti aloittamaan myös olohuoneen väkerrystä. Tänään remppakundini nimittäin lupasi, että olohuoneen lattia saadaan paikoilleen! Jäljelle jää enää vierashuone sekä keittiön lattian uusiminen, joten voiton puolella aletaan olemaan. Kylpyhuone tarvitsee myös päivitystä, mutta joudun odottamaan sen kanssa vielä vähän aikaan. Remonttibudjetti kun tuttuun tapaan hieman ylittyi, niin pitää olla vähän kärsivällinen. 

Toiseksi meidän kahdeksan viikon fitness-haaste tulee päätökseen ja juhlimme sitä koko porukan voimin isojen karonkkajuhlien muodossa! Luvassa on vikat yhteistreenit Esportilla, dinneri sekä illanistujaiset Radisson Seaside sviitissä. Tulee olemaan varmasti super hauskaa. Sieltä matka jatkuu kohti legendaarisia Big Chips juhlia, jotka pidetään tällä kertaa Helsingin Valkoisessa salissa.

Sunnuntain ilo onkin sitten levätä ja syödä aivan mitä haluaa!! Kahdeksan viikon aikana olen herkutellut ainoastaan kerran Espanjan reissulla sekä yhtenä sunnuntaina varastin poikaystäväni karkkipussista joku 4 karkkia. Ja ainiin yksi pulla tuli myös syötyä, mutta eipä muuta. Se on todella vähän kahteen kuukauteen, joten olen itsestäni ylpeä. Kuukauden jälkeen sokerihammas todella helpotti, eikä nyt edes tee niin paljon mieli mitään hyvää. Isoimpana himotuksena on yksinkertaisesti ollut Sushibar+Winen sushi, sekä Fazerin raspberry yoghurt suklaapatukka. Niitä minä rakastan. Joku mehevä brunssi maistuisi myös, kuten ylläolevissa kuvissa... Tämä Season ravintola/kahvila Pariisissa oli aivan mieletön. Avokadoleipiä, pekonia, mehuja ja pannukakkuja. Niitä tekee kyllä todella paljon mieli! Ehkä suuntaan siis sunnuntaina ensimmäiseksi Story-ravintolaan brunssille ja siitä suoraan sushille ja suklaaostoksille, haha. Kuulostaa täydelliseltä päivältä!

//My weekend plans include decorating my house, doing some training, going out with our #fbs crew and than big time brunching on Sunday! Oh how I wish we had this amazing Season Cafe in Helsinki too. Was simply so good!//

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*