CATEGORIES
8.3.2017

PHOTOSHOOT BTS

Lifestyle

H&M Top

SAMSØE & SAMSØE Pants

 

Ihanaa naistenpäivää kaikille! ♥ Oma aamuni alkoi jättimäisellä banaanipuurolla sängyssä, sillä voimat ovat jotenkin aivan loppu kovan reissu/työputken jäljiltä. Päätin siksi ottaa hyvällä omallatunnolla vähän rauhallisemman ja hitaamman aamun kotona. Onneksi pystyn hoitamaan kaikki tärkeimmät asiat ihan yhtä hyvin sängystä, kuin toimistoltakin käsin. Varmaan yksi suurin etu tässä työssä. Tarkoitus oli kuitenkin käydä myös kuvailemassa iltapäivästä siskon tai Julian kanssa, mutta aikataulut menivät niin pahasti ristiin, että nyt nekin kuvaukset siirtyivät huomiselle, joten voin ottaa ihan rauhassa koko päivän! Tekee kyllä hyvää.

Eilisistä kuvauksista Tukholmassa jäi kyllä tosi hyvä fiilis ja enkä malta odottaa lopputulosta! Kuvattiin tosiaan Schwarzkopfille pientä mainoskampanjaa, joka alkaa pyörimään somessa jonkin ajan päästä. Sain hoitaa kuvauksissa itse oman stailaukseni ja valikoin päälle tämän ihanan H&M puseron, joka liikkui minusta kivasta kameran edessä. Meikiksi valikoitui luonnollinen ruskea smokey-eye meikki ja hiukset taivutettiin vaan luonnollisille laineille. Very basic me. 

Lounastauolla tilasimme ruokaa jostain ihan mielettömästä kreikkalaisesta ravintolasta ja aloinkin nyt himoita vastaavanlaista vaihtoehtoa myös Helsingistä! Tietääkö joku jonkun hyvän kreikkalaisen/turkkilaisen paikan, josta saisi herkullisia grillattuja liha/kanavartaita, tatzikia ja couscousia yms.? Tälläinen annos esimerkiksi Woltista tilattuna voisi pelastaa montakin päivää. Esimerkiksi nyt. Kauhee nälkä taas!

//Had so much fun at yesterdays shoot! Can't wait to see the result. The campaign will go live in a few weeks, so luckily I don't have to wait for that long. It's just always so much fun to do big shoots like this! I can always challenge myself to better and better and thats why I love it.//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Kaunis sinä!
  Ja NAM mitä ruokaa! Mulla olis kaksi paikkaa mitä suositella niinkin eksoottisesta paikasta kuin Kontulan ostari. Shisha Grill ja syyrialainen ravintola NUUR. Siis ihan mielettömiä paikkoja. Sisustus ei juurikaan hivele silmiä mutta ruoka-taivaallista! Nuurista testattu vartaat ja kanarulla. Ja monta kertaa!!! Laittavat take away satseihinkin keiton ja itse tehdyn (naan?!) leivän mukaan. Ja annokset on reiluja ??

  • Kira Kosonen

   Hei super, kiitos vinkeistä!

 • Anne

  Hernesaaren ANI ravintola on kuulemma aivan huikea turkkilainen :)!

  • Kira Kosonen

   Jeee pitää testaa!!! :)

 • Mari

  Hei,

  oletko jatkanut laseroinnissa käymistä? Olisi kiva kuulla tuloksia :)

  • Kira Kosonen

   Joo kyllä olen!! Kainalot on ainaki jo ihan sairaan hyvät :) On tässä kyllä vielä hoitokertoja jäljellä…