CATEGORIES
22.6.2015

Urban midsummer

Lifestyle

Noniin. Nyt on sitten taas keskikesän juhlinnat takanapäin, vaikka tästähän se kesä taitaa virallisesti vasta alkaa! Tässä pieni kännykkäkuvakooste juhannuksen tunnelmista, koska jätin suosiolla työt kotiin ja se tarkoittaa minulle myös ison kamerani mukana raahaamista.

My white jumpsuit from Nelly.com / Similar HERE

Noniin. Nyt on sitten taas keskikesän juhlinnat takanapäin, vaikka tästähän se kesä taitaa virallisesti vasta alkaa! Tässä pieni kännykkäkuvakooste juhannuksen tunnelmista, koska jätin suosiolla työt kotiin ja se tarkoittaa minulle myös ison kamerani mukana raahaamista. Juhannusaattoa vietimme ystäväni kämpillä Helsingissä ja koko ilta koostui vaan syömisestä, nauramisesta ja lautapelien pelaamisesta. Oli jotenkin ihanan vaivatonta viettää juhannusta keskustassa kaveriporukan kesken! Naurukohtauksien huipentuma taisi illan aikana olla Aliaksen pelaaminen, haha. On se vaan aina yhtä hauska peli! Aika juoksi ihan siivillä ja kenellekkään ei tullut edes mieleen lähteä minnekkään baariin. Ihan parasta. Todella onnistunut ja hauska juhannusaatto.

Juhannuspäivänä aamulla satoi ihan kaatamalla, mutta onneksi iltapäivällä keli selkeni ja pääsimme juhannusjengillä myös vähän veneilemään! En olisi kyllä voinut toivoa parempaa jatkumoa koko juhannukselle. Parhaat ystävät, viiniä ja Helsingin upea saaristo. Siinä oli kyllä tunnelma kohdillaan. Kävimme myös syömässä Skifferissä, jota voin kyllä suositella kaikille Helsingissä vieraileville! Tästä on nyt hyvä jatkaa kesää. Toivottavasti teillä kaikilla oli myös nauruntäytteinen juhannus, vaikka kelit oli vähän mitä oli. Meitä se ei ainakaan haitannut!

//So now the midsummer is over, even though I think the summer actually starts from this point! Here's some mobile pics from our weekend, because I wanted to leave my work at home and that also means my big camera. We had so much fun just eating, playing boardgames and chilling with our crew! Nobody even thought about going into any bars and we just stayed at my friends place. The best choice ever. On saturday the weather was really bad in the morning, but than it cleared out and we had the chance to go boating! I couldn't have asked for a better way to end this awesome midsummer weekend. Just friends, wine and the beautiful archipelago of Helsinki. I hope your midsummer was also filled with friends, laughter and great food!

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*