CATEGORIES
24.6.2015

L.A Street Style

Lifestyle

Jostain syystä tämän tytön nimi ja asutiedot ovat hävinneet puhelimestani, mutta muistan todella selvästi, että hänellä oli päällään ainoastaan Saint Laurentin ja Comme des Garconsin kamaa.

RAYBAN Shades

SAINT LAURENT Jacket

COMME DES GARCONS Top

SAINT LAURENT Boots

Jostain syystä tämän tytön nimi ja asutiedot ovat hävinneet puhelimeltani, mutta muistan todella selvästi, että hänellä oli päällään ainoastaan Saint Laurentin ja Comme des Garconsin kamaa. Jotenkin todella yllättävä tyyli keskellä aurinkoista Los Angelesia! Täysin omaan makuuni, mutta jotenkin näkisin tämän tyylin sopivan enemmän Helsinkiin tai esimerkiksi Berliiniin! Joka tapauksessa pakko taas tämän asun myötä todeta, että ALL BLACK EVERYTHING toimii kyllä aina.

//For some reason I can't find this girls name or outfit info in my phone anymore. I do remember that her entire outfit was from Saint Laurent and Commes des Garcons. I really untypical look in L.A, but I love it. Once again I just have to say that the ALL BLACK EVERYTHING works just every time. A little bit better in Helsinki or Berlin, but still.

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*