CATEGORIES
26.6.2015

TOP KESÄTERDET

Lifestyle

Suurin osa suomalaisista aloittaa tänään kesälomansa, joten ajattelin listata tänne muutamia lempiterassejani kesärientoja varten!

AT VIN-VIN

Suurin osa suomalaisista aloittaa tänään kesälomansa, joten ajattelin listata tänne muutamia lempiterassejani kesärientoja varten! Helsingin yöelämässä on tällä hetkellä mielestäni todella huonosti kivoja yökerhoja, joten vietämme ystävien kanssa mielellämme aikaa terasseilla ja vähän pienimmissä paikoissa viikonloppuisin. Jos yökerhoon tulee suunnattua, niin yleensä se on lähes aina Teatteriin tai Tres Bonesiin. Teatterin kesäterassi tottakai isona plussana tässä.

MATTOLAITURI

Nuoresta iästä huolimatta jo klassikoksi muodostunut ihana meriterassi aivan Kaivopuiston kupeessa. Tämä on ehdottomasti isoin kesäfiiliksen nostatuspaikka, kunhan kelit vaan sattuvat kohdilleen. Kimalteleva meri, lämmin aurinko ja kylmä Möet Ice lime-minttu-jääseoksella on ehdottomasti kokemuksen arvoinen elämys. Tänne toisin ehdottomasti ulkomaalaiset ystäväni.

GROTESK

Kaikki tiet vievät aina Groteskiin. Yksi porukkamme eniten kulutetuista paikoista! Koska Grotesk on sijoitettu rakennuksien sisäpihalle, ei sinne lähes koskaan tuule. Pieni katos myös estää vesipisaroita, jos yllättävä kuuro pyyhkäisee ohi. Groteskin baarin takana työskentelee myös Suomen parhaimmisto, mitä tulee cocktaileihin, joten jätä täällä bissetilaukset seuraavaan paikkaan.

VIN-VIN

Vin-Vinin viinivalikoimaa on vaikea voittaa! Tämä on täysin oikea paikka, jos haluat rentoutua esimerkiksi after workin merkeissä tai suunnata jonnekin etkoilemaan. Vin-Vin on mielestäni myös todella loistava treffipaikka sen todella tunnelmallisen miljöön vuoksi.

STORY (KAUPPAHALLI)

Kauppahallin Story tarjoilee juomien lisäksi myös erinomaista ruokaa! Aina tulee mietittyä, missä saa hyvää ruokaa ja juomaa terassille, niin täältä!! Loistava menovinkki perjantain alkuiltoihin on myös Storyn HIP HOP & BURGERS -iltamat. Joka perjantai klo:15.00 alkaen Storyn terassilla räppi raikaa ja burgerit käyvät kuumana grillillä.

KORJAAMO

Korjaamon ihanan vehreä sisäpiha on mielestäni yksi Helsingin piilotetuista aarteista. Kovin moni ei mielestäni aina muista tätä Töölön tähteä. Pihalle saa myös tilattua sushia Sushibar+Wine ravintolasta tai Korjaamon omasta ravintolasta. Seurueen eri jäsenet voivat siis syödä mitä lystäävät. Varoituksen sana, tällä terassilla voi kulua tunteja ihan huomaamatta hyvän ruoan ja juoman parissa!

KÄMP

Vähän tyyrimmästä päästä, mutta täysin oikeutetusti listallani. Aina loistavaa palvelua, mahtava sijainti keskustassa ja erinomaiset burgerit. Käykää testaamassa!

SILTANEN

Kallion kunkku Siltanen on ihanan rento ja huoleton. Tänne terassille voi suunnata aivan millä fiiliksillä tahansa. Joskus aikaisempina vuosina terassilla sai myös viikonloppuisin nauttia ihanasta brunssista, mutta en tiedä onko tämä enää voimassa. Toivottavasti on! Pitää käydä pian taas testaamassa.

MBAR

Paikka, johon voi mennä vaikka yksin ja voit luottaa siihen, että siellä on vähintään kolme tuttua eri pöydissä. Varsinainen Helsingin terassikeskus tämä Lasipalatsin takainen alue. Mbarissa parasta on ehdottomasti musatarjonta! Niin hyvä fiiliksennostattaja viikonloppuiltoihin.

ÄÄNIWALLI

Ääniwalli aloitti joskus muutama vuosi sitten todella underground paikkana, mutta on nyt nopeaa vauhtia saavuttanut myös suuremman yleisön. Tämä Kalliossa sijaitseva klubi tarjoilee sunnuntaisin ehdottomasti stadin kovimmat terassibileet. Täällä on siis sunnuntaisin turha kuvitella tulevansa istumaan rentoa terassipäivää, koska meininki on aina aivan katossa. Tai taivaissa, koska kattoahan ei Ääniwallin terassilla ole.

TUNNELBANA

Eli vanha Mummotunneli! Kyllä. Mummotunneli on saanut uuden freesin ilmeen ja siellä löytyy vähän kaikkea kaikille. Myös Tunnelbana isännöi isoja sunnuntairientoja tässä kesän aikana, mutta Ääniwallista poiketen on musa räppilinjalla livekeikkojen merkeissä.

HYVÄÄ KESÄLOMAA KAIKILLE KETKÄ SILLE PÄÄSIVÄT!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*