CATEGORIES
6.7.2015

Empty bottles

Lifestyle

Otsikosta päätellen voisi luulla, että postauksessa olisi juhlan jälkeisiä tunnelmia Hangosta. Niihin palaan kuitenkin vielä vähän myöhemmin, kunhan pääsen sivistyksen pariin täältä mökiltä!

My favorites at the moment

Otsikosta päätellen voisi luulla, että postauksessa olisi juhlan jälkeisiä tunnelmia Hangosta. Niihin palaan kuitenkin vielä vähän myöhemmin, kunhan pääsen sivistyksen pariin täältä mökiltä!

Monissa kosmetiikkapostauksissa puhutaan aina tuotteista, jotka ovat juuri saatu kokeiluun ja mitkä ovat kokeilun ensivaikutelmat. Kaikki me kuitenkin tiedämme, että kosmetiikan käyttö ja testaus tarvitsee oikeasti viikkoja ellei kuukausia aikaa, että niistä voisi oikeasti sanoa jotain. Tässä teille nyt tyhjiä kosmetiikkapurkkeja, jotka olen käyttänyt loppuun, koska ne ovat oikeasti olleet vaan niin hyviä! Pääsin joskus useita kuukausia sitten tutustumaan esimerkiksi Biothermin legendaariseen, muuta uudistuneeseen Aquasource -sarjaan ja olen ihastunut täysin! Voiteet ovat ihanan tuoksuisia, imeytyvät täydellisesti ja ehdottomasti kosteuttaa ihoa, niinkuin lupaakin. Olen myös vuosia etsinyt herkälle iholleni tarpeeksi toimivaa puhdistusvaahtoa ja Decleorin Aroma Clense ajaa täydellisesti asian. Ihosta tulee putipuhdas, mutta se ei kiristä eikä ylihoida ihoa. Näiden tuotteiden rinnalla on aina vanha klassikkoni Lumenen Sensitive Touch -sarjan tuotteet. Varsinkin tämän sarjan kasvovesi on hinta/laatusuhteeltaan niin loistava, että hevillä en kyllä vaihda. Mitä tuotteita teillä on mitä tulee ostettua vielä vuosienkin jälkeen aina samat putilot?

//My favorite skin cleanse products at the moment. Blogs are always filled with products that everyone just got and are testing, but I wanted to show you wich products actually stick in my beauty routine, so that the run out!

BIOTHERM AQUASOURCE*

BIOTHERM AQUASOURCE NIGHT SPA*

DECLEOR AROMA CLENSE*

LUMENE SENSITIVE TOUCH EXTRA GENTLE TONER

*Saatu testiin blogin kautta / Gifted for the blog

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*