CATEGORIES
27.7.2015

My little sister

Lifestyle

 

Enjoying dinner at sunset

Tänä kesänä olen saanut nauttia pikkusiskoni seurasta niin Ranskassa kuin täällä Suomessakin. Hän on tosiaan asunut jenkeissä jo pidemmän aikaa opiskeluiden vuoksi, mutta nyt saapui viettämään koko kesää tänne meidän luoksemme. Nopeasti se aika vaan kuluu, koska pian hän suuntaakin takaisin Losiin isosiskomme luokse. Ehkä jonain päivänä pääsemme kaikki kolme asettumaan aloillemme samalle mantereelle, hehe.

Pikkusiskoni on laulanut niin pitkään kuin vaan muistan, mutta hiljattain alkanut kirjoittamaan myös omia biisejään. Olenkin kuunnellut nyt toistolla hänen kirjoittamiaan lauluja, joista haluaisin jakaa nyt yhden myös teidän kanssanne. Biisin pääset kuuntelemaan tästä. Ylpeä isosisko ilmoittautuu!!

//This summer I've had the chance to enjoy my little sisters company here in Finland and in France. She has been living in the states for quite some time now, but decided to spend the summer in Finland. Soon she will be heading back to sunny L.A to my big sister and her family. Maybe one day all three of us will settle down in the same place.. One can hope right?

My little sisters been singing her entire life, but only recently started to also write her own songs. I've been listnening to her songs on repeat now and want to share one with you now. You can see it here. I'm so proud of her!!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*