CATEGORIES
21.8.2015

F L O W F R I E N D S

Lifestyle

These people <3

Sain aika paljon negatiivisia kommentteja postaustekstiini siitä, että minun tekisi mieli lähteä pariksi päiväksi mökille rauhoittumaan. Rauhoittumisella tarkoitin ihan puhtaasti kesärientoja vapaa-ajallani. Tosin niihinkin liittyy valokuvaaminen, kuvien käsittely ja kirjoittaminen ihan samalla tavalla kuin esimerkiksi ruokareseptien postaamisessa. Nämä riennot ovat siis olleet osa kesälomaani ja vapaaehtoisia. Tosin muutamat jutut toteutettu yhteistyössä järjestäjätasojen kanssa, mutta aina vapaaehtoisia. Tarkoitin puhtaasti sitä, että kroppa huutaa jo terveellistä ruokaa, vettä ja lepoa kaiken juhlinnan keskellä. Kesällä on paljon tapahtumia ja vietän nyt paljon aikaa ystävieni kanssa kesästä nauttien. Tämä kaikki näkyy sisältönä blogissani. Työtäni on kuitenkin kirjoittaa siitä, mitä teen. Olisin sitten kesälomalla, toimistossa istumassa tai koulun penkillä.

Syksyllä kesähulinat taas kuitenkin vähenevät ja normaali paluu arkeen tulee vastaan, kuten meillä kaikilla. Syksy tulee muutenkin olemaan todella muutoksien melskettä ja siksi olenkin koko loppukesän itsekkäästi pitänyt rentoa meininkiä myös täällä blogin puolella. Lupaan, että luvassa on nyt enemmän sisältöä muodista, terveydestä ja hyvinvoinnista. Nyt tämä viimeinen kuukausi on vaan ollut elämästä nauttimista ystävien kanssa ja sisältö on muodostunut täysin siitä. Tiedän kyllä, mitä kovaa työskenteleminen tarkoittaa, enkä missään nimessä viitannyt edellisessä tekstissäni tähän. Meillä kaikilla tulee varmasti välillä vaan se tunne vastaan, että tekee mieli nostaa korkokengät hyllylle ja jäädä kotiin vaikka leipomaan. Toivon todella, etten pahoittanut kenenkään mieltä, koska en missään nimessä pidä tämänhetkistä työtäni itsestäänselvyytenä. Olen tehnyt paljon muutoksia elämässäni, että voin tehdä sitä mitä teen ja olen kaikesta tapahtuneesta sanattoman kiitollinen. Haluan vain, että tiedätte tämän.

Haluan myös tässä vaiheessa kiittää ystäviäni tästä kesästä. Olette minulle korvaamattoman tärkeitä ja olette tehneet tästä kesästä yhden parhaista koskaan. Kiitos kaikesta.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*