CATEGORIES
25.8.2015

Best of Blockfest 2015

Lifestyle

 

NLY Top

SUPERTRASH Shorts

DIESEL Jacket

ADIDAS Shoes

H&M Jewellery

H&M Bag

 

Noniin, nyt se on taputeltu. Festivaalikesä 2015. Blockfesteistä on jo muodostunut kunnollinen kesänlopettamisrituaali meidän kaveriporukan kesken ja kaikki ottavat siitä kyllä aina kaiken irti! Tämä vuosi ei poikennut kaavasta yhtään ja saimme taas jälleen nauttia yhdestä kesän upeimmista viikonlopuista Tampereen ytimessä. Tänä vuonna alue oli laajentunut entisestään Cheekin comeback keikan vuoksi ja hetki meillä meni koko alueen hahmottamiseen ja tukikohdan löytämiseen. Meitä kun taisi olla loppujen lopuksi noin kolmenkymmenen hengen kaveriporukka liikenteessä, niin silloin joku tukikohta festivaalialueelta on aina vaan välttämätön.

Tukikohta kuitenkin löytyi ja siinähän se koko festivaali taisikin kulua. Yhdessä nurkassa lavan toisella puolella. Miten se aika kuluikin siinä niin nopeasti? Lauantaina samaisessa kohdassa tuli seistyä varmaan yli kahdeksan tuntia! Tässä nurkassa oltiin kuumassa auringonpaisteessa vesisotaa päivällä, hypimme tyttöjen kanssa poikien olkapäille katsomaan keikkoja, joimme luvattoman paljon vodkaredbulleja ja kikatimme vatsat kippurassa levottomien juttujen takia. Kaiken tämän kukkuraksi itkimme ilon kyyneleet silmissä, kun rakkaat ystävämme Däni ja Eevi menivät kihloihin Dänin keikan aikana. Siinä oli kyllä kaikilla monttu auki, kun Däni polvistui lavalla Eevin eteen. Lauantaista tulikin yhtäkkiä kihlajaiset!! En voi sanoin kuvailla sitä ilon ja onnen määrää, mitä meidän kaveriporukka tuona iltana koki. Kaikki olivat vaan niin käsittämättömän hyvällä fiiliksellä. Yksi parhaista kesämuistoista kyllä koskaan tämä kyseinen Blockfest lauantai. Onnea vielä rakkaat ja nyt vaan niitä häitä suunnittelemaan!

Kiitos vielä Blockfest tämän kesän kruunaamisesta. Aina yhtä hauskaa ja seuraavalle vuodelle odotukset ovat jo vaan entistä korkeammalla. Tähän oli äärimmäisen hyvä lopettaa tämä kesäjuhlinta ja siirtyä arkirutiinien pariin. En olisi kyllä alkukesästä uskonut, että tästä kesästä olisi tullut näin hyvä. En voisi nyt lähteä paremmilla mielillä syksyn viettoon. Kaikkeni annoin ja kaiken myös sain. Kiitos kesä 2015.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*