CATEGORIES
27.8.2015

Step into our office

Lifestyle

 

Back to basics

Nämä uuden toimiston seinät ovat tulleet jo ehkä tutuksi niille, ketkä seuraavat snapchattiani. Tai ainakin kaikki levottomat jutut, mitä täällä tyttöjen kanssa heitetään! Jaamme siis tällä hetkellä toimistohuoneen Kampissa Julian, Eevin ja Eevskun kanssa. Päätös hankkia erillinen työtila poiki siitä, että tässä ammatissa epäsäännölliset työajat yleensä sekoittavat työn ja vapaan välisen ajan. Minulle on todella tärkeätä se, että pääsen kotona myös oikeasti irtautumaan töistä ja siksi koneen jättäminen toimistolle iltapäivästä on ollut todella hyvä idea. Saan myös huomattavasti enemmän aikaan, kun minulla on selkeä työrytmi ja ihan vaikka lounastauko! Kotona sitä tulee helposti naposteltua vähän kaikkea milloin sattuu eikä kunnollisesta rytmistä ole tietoakaan. Ei myöskään ole haitaksi, että toimistotilan jakaa kahden fitnessgurun kanssa. Tulee syötyä paremmin ja juotua enemmän vettä, kun Eevin kuumottava silmäpari polttaa niskan takana.

Vaikka tyttöjen kanssa tulee tuttuun tapaan myös paljon pelleiltyä, niin jotenkin se työn tekeminen kuitenkin vaan onnistuu. Ehkä vietämme niin paljon muutenkin aikaa yhdessä, ettei perus kuulumisia tartte pahemmin enää vaihdella haha. On myös kiva kysyä kolleegoiden mielipiteitä erilaisissa työjutuissa. On tehnyt oikeasti todella hyvää heitellä yhdessä ideoita ilmaan eikä vaan yksin raapia päätä keittiöpöydän äärellä aamuisin.

Tässä olenkin tiuhaan tahtiin nyt suunnitellut syksyn blogisisältöä ja kirjoitellut näitä ideoita ylös. Haluan kysyä nyt myös teiltä toivepostauksia syksyksi! Mitä kaikkea haluaisitte nähdä täällä enemmän ja ovatko esimerkiksi muut bloggaajat toteuttaneet joitakin postauksia, mistä haluaisitte myös minulta vastaavanlaisen toteutuksen? Kaikki ideat ovat tervetulleita, että pääsen kunnolla kiinni taas tähän tekemisen meininkiin!

 

//For those who follow me on Snapchat these office walls are already old news. Well at least all the tired jokes we tell with the girls here. I really love having this new office space, because it makes my working so much more efficient. It's really good for me to have a normal rythm when it comes to work. Well at least as normal as it can be.

I'm also doing a lot of planning for this upcoming fall now and would love to hear what you guys want to see here! I'm planning on doing a lot of cool shoots and more wellbeing stuff, but is there something else you would want to see here?

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*