CATEGORIES
31.8.2015

Summer 15 flashbacks

Lifestyle

 

Elokuun viimeisen päivän kunniaksi haluan jakaa teille pienia paloja kuluneesta kesästäni. Hetkiä ja tilanteita, jotka ovat syystä tai toisesta jäänyt vahvasti mieleeni. Kuten kerroin teille aikaisemmin Selfish -postauksessani, olen ollut itsekäs tänä kesänä ja jättänyt kameran laukkuuni usempaan otteeseen. Olen halunnut rehellisesti vain unohtaa kaiken ja nauttia hetkestä. Tämän takia kesäpostaukseni pääroolissa eivät ole tällä kertaa kuvat, vaan muistot pienien tarinoiden muodossa.

PALUU IBIZALTA (STHLM Airport)

Jotenkin tuntuu, että kesä lähti käyntiin Nelly.comin legendaarisen Ibiza reissun jälkeen. Koko reissu itsessään on ehdottomasti tämän kesän kohokohtia, mutta muistan erityisen selvästi levottoman paluumatkamme kotiin, kun kikatimme tyttöjen kanssa väsyneinä Tukholman lentokentällä. Tämän reissun aikana lähennyimme myös älyttömän paljon Julian, Sandran ja Jekun kanssa. Meidän tyttönelikko onkin pitänyt tiiviisti yhtä koko kesän ja tämä jengi (TIU) on ollut ehdottomasti yksi tämän kesän parhaista asioista. Mikä rikkaus onkaan muodostaa syviä ystävyyssuhteita vielä tässä vaiheessa elämää. Niin kiitollinen tästä. Kiitos tytöt kuluneesta kesästä.

GUMBALL MÖRKÖ

Pian Ibizan jälkeen suuntasimme Julian kanssa Tukholmaan ja Gumball3000 tapahtuman lähtöjuhliin. Muistan hetken, jolloin istuimme Julian kanssa Mörkö -nimisen jättiläisauton katolla, joimme batterya ja ihmettelimme maailman menoa valtavan väkijoukon keskellä. En tiedä miksi, mutta juuri sillä hetkellä minut valtasi tunne, että tästä kesästä tulee todella erikoinen. Koko ympäröivä tilanne oli niin absurdi, että muistan miettineeni miten ihmeessä olen päätynyt juuri siihen paikkaan ja mistä ihmeestä löydän itseni vielä tulevan kesän aikana.

JUHANNUS ALIAS + SKIFFER

Tänä vuonna vietimme juhannusta todella randomisti ystäväni asunnolla Töölössä. Porukka koostui kaikista joiden suunnitelmat olivat menneet viime hetkellä mönkään, uussinkuista ja tyypeistä ketkä eivät yksinkertaisesti jaksaneet lähteä keskustasta maalle. Veikkaan, että kenellekään meillä ei ollut kovin isoja odotuksia juhannuksesta, mutta kuinka ollakkaan, oli tämä yksi parhaista jusseista miesmuistiin. Juhannusaattoa siivitti jäätävä määrä grilliruokaa, lautapelit ja vanhat videot. Muistan erityisen hyvin hetken, kun pelasimme Aliasta aamun pikkutunneilla ja eräs ystäväni tokaisi, että "Kello on jo 4.30, JES ei menty baariin." Kukaan ei ollut edes huomannut ajan kulua kaikessa hauskanpidossa. Tälläisiä iltoja pitäisi vietää usemmankin. Seuraavana päivänä jatkoimme tismalleen samalla juhannusporukalla veneilemään ja kävimme nauttimassa juhannuspäivän pizzat ravintola Skifferissä. Koko Skiffer oli ihan usvan peitossa eikä terassilta nähnyt metriä pidemmälle. Tässä hetkessä muistan ikävöineeni kameraani, koska usva oli jotenkin niin taianomainen. Aivan huippu juhannus!

AUTOMATKA HANKOON (Show me love)

Jos tälle kesälle pitäisi nimetä yksi biisi olisi se tämä. Ajoimme autossa matkalla Hangon regattaan ja soitimme tämän biisin valehtelmatta 20 kertaa putkeen ja toiset 20 kertaa päälle jokainen päivä Hangossa ollessamme. Olen varma, että kuullessani tämän biisin vielä vuosien päästä vie se minut tismalleen tähän kesään ja tähän kyseiseen hetkeen Julian autossa, kun regatta oli vasta edessäpäin ja kesän ensimmäinen aurinkoinen päivä porotti auton ulkopuolella.

REGATTA KÄDENVÄÄNTÖ

Tämän kesän aikana kaveriporukkamme kundeilla on ollut iso kädenvääntöteema. Kaikki vääntävät koko ajan kättä kaikkien kanssa. En muista enää mistä idea enää lähti, mutta yhtäkkiä vedonlyöntinä oli minun ja ystäväni Nooran kädenvääntömatsi. Itämerenportilla ystäväni veneellä kaikki kerääntyivät ympärille, kun me kaksi pientä blondia aloimme tuliseen kädenvääntötaisteluun. Häviöhön siinä tuli näillä pulkannaruilla, mutta isot naurut kaikille!

MANKELI MÖKILLÄ

Regatan jälkeen suunnistimme ystäväni mökille koko kaveriporukan kesken ja tämä jäikin melkein ainoaksi mökkiseikkailuksi koko kesän aikana. Grillailun ja saunomisen jälkeen pelasimme Mankeli nimistä peliä, jonka siskoni Hanna ja hänen miehensä ovat keksineet. Peli on saanut idean Aliaksesta, mutta sanat keksitään itse ja seuraavilla kierroksilla mukaan tulee myös yhden sanan selityskierrokset ja pantomiini esitykset. Todella hauska peli, johon löydät tarkemmat ohjeet siskoni postauksesta täältä. Yhdessä kohtaa nauroimme niin paljon ystäväni Matin kanssa, että tipuimme yhdessä pois penkiltä.

NÖYRYYTYS PORVOOSSA

Heinäkuun ollessa suhteisen sateinen jäi isot rilluttelutkin vähemmälle. Aamut koostuivat puurosta ja leffoista eikä millekkään päivälle ollut oikein mitään tekemistä kehnon sään vuoksi. Päätimme sitten lähteä eräänä perjantaina viettämään päivää Porvooseen. Jossain vaiheessa taivas hieman repesi ja päivä koostui todella pitkästä ja hyvästä lounaasta Sicapelle ravintolan terassilla sekä lujasta minigolf matsista Porvoon joen varrella. Olin voittanut pro-golf isäni Ranskassa samaisessa lajissa ja siksi lähdin täysin rotsiauki haastamaan seuraavaa urhia. Turpaan tuli tälläkin kertaa kädenväännön lisäksi, mutta hyvät naurat vastapuolen pelaajalle.

TIUN KESÄPÄIVÄT

Meidän Ibiza jengin kesäpäivät olivat täysin holtittomat ja hulvattomat. Pyydän näin jälkikäteen anteeksi kaikilta, ketkä seurasivat snapchattejani tältä illalta. Koko illan kohokohta oli ehdottomasti Uber, jossa soi Bollywood musiikki. Hämmentävin ja hauskoin automatka koko kesältä!

TURKU & COLTIN HEITTO

Pitäähän nyt jokaiseen kesään mahduttaa yksi Turku reissu. Päädyimmekin lähtemään Turkuun hieman extemporee DBTL festivaalien aikaan ja onneksi lähdimme! Turun jokilaivat, ravintolat ja hyvä energia vie aina mennessään. Joskus yön pikkutunneilla emme osanneet päättää mihin suuntaan jatkaisimme iltaa, joten Julia sai idean heittää Colttia. Kyllä vain. Julia heitti sytkärin ilmaan ja se mihin suuntaan sytytin osa näytti, me menimme. Kiitos Colt. Iltamme oli äärimmäisen onnistunut!

FLOW PÖYTÄ

Flowssa tulee aina palloiltua ympäriinsä, mutta tänä vuonna ehdottomasti lempipäiväni koko viikonlopusta oli sunnuntai, kun kiinnitimme tukikohdan Lämpö terassin nurkasta. Pöydästä näki suoraan Flown päälavalle, sen vieressä oli baari sekä vessat ja siitä näki kaikki ohikulkevat ihmiset. Pöydästä oli hyvä huikata tuttuja mukaan ja pian pöydän ympärillä olikin varmaan 30 hengen joukko ystäviä vähän eri porukoista. Tässä tukikohdassa tuli vietettyä koko Flow sunnuntai, mutta oli jotenkin täysin sen arvoista. Ihan paras päivä koko festareilla.

MUSTIKKAMAA

Kesän outojen säiden vuoksi kaikki perinteiset kesäpuuhat jäivät tänä vuonna vähän vähemmälle. En käynyt oikein kertaakaan kunnolla uimassa, picnicillä, tai tehnyt muita perinteisiä kesäaktiviteetteja. Flown jälkeisenä aurinkoisena maanantaina päätin laittaa läppärin kiinni ja suunnistimme Mustikkamaalle viettämään rantapäivää. Iso viltti, mansikoita, matkakajari, kimalteleva meri, kuuma hiekka ja paras seura. Tämä oli ehkä kesän ainoita hetkiä, jolloin kesä tuntui oikeasti kesältä. Tämän päivän jälkeen on ihan ok jos syksyllä sataa, koska muisto tästä saa jaksamaan vielä todella pitkälle.

BLOCKFEST VESISOTA

Tästä tilanteesta kerroinkin jo Blockfest postauksessani, mutta vesisota paahteisen auringon alla festarialueella menee kyllä ehdottomasti kesän top muistohin. Parhaat ystävät olivat menneet juuri kihloihin, niin meikit olivat jo sopivasti valmiiksi levinneet. Ei siis väliä vaikka olisi tullut vielä sangollinen naamaan. Tähän oli niin hyvä päättää tämä kesä.

TAMPERE & KEBABPENKKI

Blockfest lauantain keikkojen jälkeen suurin osa porukastamme lähti vielä jatkamaan iltaa, mutta minulla oli sellainen olo, että kaikki on nyt annettu. Päätimmekin Netan kanssa hakea vaan vähän ruokaa ja mennä hotelille nukkumaan. Mestsästimme Tamperaan keskustasta ruokapaikkaa ikuisuudelta tuntuneen hetken verran, koska kaikki paikat olivat festarikansakaaoksessa. Päädyimmekin jonottomaan hotellimme lähellä olevan snägärin jonoon. Kebab-pita snägäristä on jotain, mitä en uskonut koskaan tilaavani, mutta näillä mentiin. Yllätyksekseni se oli ehkä parhaimipa yöruokia, jota olen koskaan syönyt! Siinä me sitten istuimme Tampereen joen varrella puiston penkillä parhaan ystäväni kanssa suupielet kebabissa. Sillä hetkellä tunsin, että nyt tämä oli tässä. Kesälle oli annatteu kaikki, mitä pystyi.

Todella erikoinen, upea ja tapahtumarikas kesä. En olisi voinut pyytää tältä enää mitään enempää. Kiitos kaikille teille ketkä teitte kesästäni sen mitä se oli. Olen maailman onnekkain ihminen teidän vuoksenne. Kiitos.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*