CATEGORIES
26.1.2017

BE REBORN AS A UNICORN

Lifestyle

*PR-matkan tarjosi L'Oréal Paris 

Eilen pöllähdimme Tukholmaan Jekun, Juulian ja Tuulin kanssa L'Oréalin uuden Colorista -tuotesarjan lanseerauksen merkeissä! Tuotesarja koostuu mm. superhauskoista sateenkaaren värisistä hiusväreistä, joista vaihtoehtoina on 1 päivän spray-värit (lähtee ekassa pesussa pois) sekä 1 week wash out -värit (kestää n.2-3 pesua). Tämän lisäksi sarjaan kuuluu perinteisemmät Paint -kestövärit sekä vaalennusefektivärit, joita voi hyödyntää esim. tummissa hiuksissa ennen pastellisiväjyen kanssa leikkimistä. Spray-väri vaihtoehtoina ovat pink, hot pink, green, lavender ja blue, joista ainakin hot pink ja blue toimivat hyvin myös tummissa hiuksissa ilman mitään erillisiä vaalennustarpeita. 

Itse otin varaslähdön juuri näiden spray-värien kokeiluun viime viikonloppuna, kun vedin vaaleat latvani #hotpinkhair sävyllä. Kaikki sprayt ovat "hiusmeikkiä" ja lähtevät tosiaan ekan pesun yhteydessä pois, mutta juuri tämä hot pink on sävyistä tujuin ja ainakin itseltäni se lähti kokonaan pois vasta muutaman pesun jälkeen. Eilen vedin kuitenkin hiukset mintun värisellä sprayllä ja se lähti vaaleista hiuksistani pois melkein pelkästään harjaamalla. Pesun jälkeen väristä ei ollut tietoakaan. Sama juttu Julialla sinisen sävyn kanssa ja Jekulla perinteisen pinkin. Tuo hot pink on siis ilmeisesti ainoa värispray, joka tarttuu astetta tehokkaammin. Colorista -sarjaan kuuluu kuitenkin myös Fader shampoo, joka nopeuttaa mm. 1 week wash out -värien haalistumista, jota voi käyttää apuna värien pois pesussa. 

Eilinen lanseeraustapahtuma oli kyllä aivan superhauska ja pääsimme myös värileikkien hengessä spray-maalaamaan mm. longboard- rullalautoja! Niin hauska yllätys! Saatiin myös laudat mukaan kotiin, joka aiheutti meissä kaikissa ihan lapsenomaisia kiljahduksia. Aion ehdottomasti laittaa laudan esille uudelleen sisustettuun asuntooni. Se oli niin siisti.

Ei muuta kuin luovuus valloilleen nyt sielläkin! Olkaa oman elämänne yksisarvisisia. Edes yhden illan ajan. 

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina / MouMou

    OMG, noi farkut. Rakastuin! :)

    http://moumou.fi