CATEGORIES
23.1.2017

#JHT35

Lifestyle

Photos by Julia Toivola

Yllätyssynttärit on kyllä ihan parhaita!! Päästiin lauantaina yllättämään Jare oikein kunnolla, koska herra täytti jo joulukuussa vuosia, mutta bileet laitettiin pystyyn vasta nyt. Jare luuli tulevansa ravintola Storyyn tärkeälle edustusillalliselle manageri Carlan huijaamana, mutta pukumiesten sijaan Kauppahallin käytäviltä pongahtikin lähemmäs 80 ystävää esille pomppien ja huutaen YLLÄTYYYYYS! Oli kyllä mies selkeästi ihan hämillään ja ekat sanat, jota kuulin oli "Vitsit täällä on paljon jengiä!"

Yllätyssynttäreissä on kyllä aina jokin oma taikansa ja oli niin ihana nähdä synttärisankarin hymyilevän leveästi koko illan ajan. Tuli niin hyvä mieli. Ilta oli muutenkin ihan älyttömän onnistunut! Tulitteita, kakkua, kuohuvaa, hyvää musaa ja kaikki parhaat frendit ympärillä. Mitä muuta sitä voisi lauantailta enää toivoa?

Kiitos kaikille bileiden takapiruille ja järjestäjille! Kiitos myös Jare. Ihanaa, että pystyttiin kerrankin järkkää jotain siistiä sulle. ♥

P.S Oli muuten vika kerta pitkään aikaan, kun tulee syötyä mitään herkkuja (ahmin synttärikakkua kyllä sen mukaisesti), koska tänään meillä alkoi ison jengin Fit by Sofia -haaste! Fitness beibe Sofia Nousiainen vetää meille tosiaan nyt tiukan kuurin kesää kohti, joka starttaa Sofian kahdeksan viikon Basic -valmennuksella (8vko). Nyt on siis aika palata takaisin kovan treenin pariin ja laittaa ruokavalio kuntoon loman jäljiltä! Tästä pian lisää blogissa.

//Surprise birthday party for Jare last saturday! The look on his face was priceless. What a great night of friends, laughter, music, cake, drinks, dancing and fireworks. The perfect saturday for sure!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Hyvät kemut on aina niin piristäviä! Jää itsellekin hyvä fiilis pitkäksi aikaa ja hyvillä muistoilla on aina kiva fiilistellä ?
  Makee Apis-lookki btw! Muistan kun joitakin vuosia sitten (lue:ikuisuus) ostin Apulannan Anna Mulle Piiskaa sinkun ja kyllä tuli kuunneltua taukoamatta ?
  Tsemppiä treenihaasteisiin!!!

  • Kira Kosonen

   Joo olin teininä himmee Apulanta fani ja nyt kun tuli noi uudet L’Oréalin Colorista sprayt (lähtee ekassa pesussa), niin oli pakko testaa punk lookkia :D

 • Minna

  Mäkin oon ostanu ton sofian basic paketin! :) vaikuttaa lupaavalta.

  • Kira Kosonen

   Jee!! Täällä voidaan sit tsemppailla toisiamme :D Joko oot aloittanut? Meillä käynnissä viikko 1 :)

   • Minna

    Joo oon aloittanu :) toinen viikko menossa!