CATEGORIES
15.12.2016

MITÄ JOS VOITTAISIT 10 000€?

Lifestyle

*Kaupallinen yhteistyö: POWER

Mitä haluaisit jos saisit yhtäkkiä 10 000 euroa käyttörahaa POWER -elektroniikkaliikkeisiin? Nyt siihen on nimittäin mahdollisuus Powerin Joulun suuri toivelista -kisan myötä! Sinun ei tarvitse muuta kuin mennä Powerin sivuille ja lisätä omalle henkilökohtaiselle toivelistallesi 10 000€:n edestä tuotteita Powerin valikoimasta ja olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 23.12 ja joku onnekas tosiaan saa kaikki toivomansa tuotteet itselleen! Ihan hullun siisti arvonta! Kisaan pääset osallistumaan suoraan tästä.

Power haastoi myös minut brändilähettiläänä tekemään oman esimerkki toivelistani ja ylläri ylläri omalle listalleni päätyi paljon kamera- sekä toimistotarvikkeita. Olen esimeriksi pitkään miettinyt, että haluaisin hankkia toimistolle ison pöytäkoneen, ettei aina tarvitsisi näpertää kannettavan koneen kanssa. Kunnon näppäimistö ja hiiri olisi myös paljon ergonomisempaa työskentelyni kannalta.

Kamerahankinnoissa suosittelen ehdottomasti myös tutustumaan listallani olevaan Canon EOS 70D kameraan. Poikaystäväni hankki kyseisen kameran kuukausi sitten ja olen ollut todella vakuuttunut mm. sen videotoiminnoista! Todella hyvä hankinta jos hyvälaatuinen, mutta vielä ok hinnoissa pyörivä järjestelmäkamera kiinnostaa. Mukana tulevan 18-50mm IS STM objektiivin kanssa kamera maksaa 1095€.

Lahjalistallani on myös yksi erittäin pitkäaikainen haave, nimittäin Vitamix -tehosekoitin! Blenderi on arvokas (662€), mutta olen kuullut siitä niin paljon hyvää, että olen monesti ollut todella lähellä sen hankintaa. Ehkä jonain päivänä vielä. Oman toivelistani  ja kaikki tarkemmat tuotetiedot löydät kokonaisuudessaan täältä.

Onnea kaikille arvontaan! Pidän sormet täällä ristissä kaikkien lukijoideni puolesta.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jeanette

  Oi miten siistiä ois! Hankkisin koko perheelle kaikkea siistiä!!

  • Kira Kosonen

   tää olis ihan älytön voittaa!

 • Annuska

  Ymmärsinkö oikein, että voidakseen voittaa on oma lista jaettava sosiaalisessa mediassa? :) powerin sivuilla se oli yksi kohta

  • Kira Kosonen

   ei ole mielestäni vaatimus, vaan ainoastaan mahdollisuus?