CATEGORIES
12.12.2016

30 TODAY

Lifestyle

Photos by Julius Konttinen

*Wolt, Hardy's & Jägermaister sponsoroitu juhliin

H&M Dress & Shoes

Tänään täytän kolmekymmentä. KOLMEKYMMENTÄ VUOTTA!! Tuntuu jotenkin ihan hullulta. Juhlapäivän kunniaksi tässä iso kasa kuvia syntymäpäiväjuhliltani, joita juhlimme jo hyvissä ajoin toissa viikonloppuna Teatteri Toivon tiloissa Nosturin takana. Ei kyllä ikinä uskoisi ainakaan näiden juhlakuvien perusteella meidän porukan keski-ikää. Sen verran railakas meno oli!

Halusin järjestää ystävilleni todella rennot ja hauskat kotibilehenkiset juhlat kaiken pakollisen pikkujouluhässäkän keskellä. Ei mitään pukukoodia, pikkusuolasia tai aikataulua. Pelkästään rentoa yhdessäoloa, kasa karkkia, sipsejä ja hyvää musaa (kiitos DJ MISTA S <3 !).

Tottakai kotibilehenkeen bileisiin tilattiin myös iso kasa pizzoja kesken iltaa Yrjönkadulla sijaitsevasta Pjazza -ravintolasta! Ihan huippu paikka, suosittelen testaamaan isolla sydämellä. Käytiin myös isän kanssa ennen juhlia Tallinnassa hakemassa bileisiin vähän smirnoff iceja, breezereita ja muita klassisiin kotibileisiin kuuluvia juomia. Meni kyllä nämä kaikki niin kuumille kiville. 

Bileissä Twisterin ohella isoin hitti oli jenkkiläisten suosima Beerbong -peli, joka nauratti meidän jengiä koko illan läpi. Ihan sairaan hauskaa! Peliä varten ei tarvitse muuta kuin juomakuppeja (punaisia tietenkin) ja pari pingispalloa. Tehtävänä on yrittää osua vastapuolen juomalasiin pallolla ja jos heittäjä osuu, joutuu vastustaja juomaan kupissa olevan oluen ykkösellä alas. Erittäin petollista siis, mutta hauskaa. 

Minulla oli juhlissa mukana myös muutama kertakäyttökamera, jotka iskin vieraiden käteen taktisesti vasta bileiden viimeisen tunnin aikana. En ole vielä ehtinyt kehittämään kameroiden kuvia, mutta odotan niidenkin sisältämää materiaalia kyllä innolla! Ne tosin päätyvät blogin sijaan todennäköisesti ihan vaan perinteiseen valokuva-albumiin ja kaappiin piiloon. 

Kaiken kaikkiaan oli kyllä paremmat ja hauskemmat juhlat, jota olisin koskaan voinut toivoa. Kiitos kaikille, ketä oli paikalla! Teitte illastani unohtumattoman. Kiitos myös Woltille, Hardy'sille sekä Jägermaisterille bileisiin osallistumisesta. Oli ihan älyttömän hauskaa! 

The best thing about memories is making them.

//So today I turn 30. Can't believe it! Specially when looking at these party pictures from last weekend,  haha. We had SO much fun. Thank you all for being a part of my night and life. I love you to the moon and back. I couldn't be happier. <3//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Laura

    Ihania fiiliskuvia! Saako kysyä missä paikassa juhlat järjestettiin? :) Ja ennen kaikkea, superisti onnea ihana Kira! Kiitos blogistasi.

    • Kira Kosonen

      Teatteri Toivo!! Löytyy Nosturin Telakasta :) Vetää seisaalteen 150 henkeä ja istualteen muistaakseni 50-70. Super hauska, rento ja vähän erilainen juhlatila. Plussaa, kun saa tuoda ite kaikki juomat ja ruoat. Tilavuokra määräytyy tuntihinnan pohjalta, mutta esim. oma 18-02 vuokraus lauantaina maksoi 1160€!