CATEGORIES
9.12.2016

WKND TIP – BAR CÓN

Lifestyle

Bar Cón, Kortteli (Kampin kauppakeskus 5 krs.)

Maanantaina ennen Rähinä Live -keikkaa suunnistimme tyttöporukalla Kampin uusittuun viidenteen kerrokseen (aivan kreisi upea!!!) ja tänne uuteen tapaspaikkaan nimeltä Bar Cón. Bar Cón on yksi Korttelin kymmenestä uudesta upeasta ravintolasta, mutta se on mielestäni tunnelmaltaan kivoin ja rennoin tämänkaltaiseen pitkään illanviettoon, josta johtuen päätimme etkoilla juuri siellä. Jos itse rakastat myös Barcelonaa, hyvää viiniä, tapaksia ja espanjalaista tunnelmaa, niin ymmärrät kyllä paikan viehätyksen.

Me söimme illan aikana vähän kaikkea listalta ristiin, kuten tapashenkeen kuuluukin. Se oli selkeästi oikea päätös, sillä kaikki oli vaan niin hyvää! Omia lemppareitani listalta olivat fenkolisalaatti, parsa-annos, de jamón ibérico -kinkkukroketit, pimientos de padrón -paprikat, tomaattileipä ja joku ihan käsittämätön hyvä jälkiruokakakku, jonka nimeä en muista, mutta syön vielä varmasti sata kertaa uudelleen! Jälkiruoka on ravintolan espanjalaisen kokin isoäidin reseptillä valmistettu ja koko seurueemme hullaantui siihen kyllä aivan täysin. Iso peukku. 

Kesällä ravintolaan aukeaa myös upea ulkoterassi, joten tiedän jo nyt mistä minut löytää aina kesäisiltä after workeilta. En tiedä mitään parempaa, kuin lasi valkoviiniä pimientos -paprikoiden kera kuumana kesäpäivänä! Tänne (ja Kampin Kortteliin muutenkin) kannattaa kyllä suunnata jos mietitte kivaa ruokapaikkaa nyt viikonloppuna. Muutaman tunnin dinneri tuntui nimittäin ihanalta minilomalta Espanjaan.

Ajattelin myös itse keskittyä tänä viikonloppuna vaan ruokaan ja lepoon sekä kasata vähän treenimotivaatiota takaisin kasaan viime viikonlopun jäljiltä. Mennyt tämä viikko nimittäin ihan plörinäksi kaiken sen suhteen, mutta välillä tekee myös ihan hyvää höllätä. Kerran sitä muutenkin vaan juhlitaan kolmekymppisiä!

//Had a super cozy dinner at this new tapas place called Bar Cón with the girls! The restaurant is part of the newly renovated Kamppi 5th floor and I must give it a huge thumbs up. It felt like I was flown to Barcelona for a few hours! If you hit the restaurant this weekend, I recommend you try out different dishes and share them with your crew so you get a taste of everything. Was so delicious!//

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*