CATEGORIES
3.12.2016

BEST SURPRISE

Lifestyle

Luulin torstaina meneväni poikaystäväni kolleegoiden ja heidän vaimojensa kanssa syömään, mutta saavuttuamme Saslikin kabinettiin minua odottikin siellä maailman ihanin yllätys! Siellä oli koko perheeni kukkapuskien kanssa samppanjalasit kädessä ja vielä äitikin valmiiksi Skypessä mukana!! Tämä olikin yllätysdinneri kolmekymppisteni vuoksi ja olin ihan älyttömän yllättynyt, koska oikeaan syntymäpäivääni on vielä kuitenkin reilu viikko aikaa. Juhlin kuitenkin synttäreitäni jo tänään lauantaina illalla bileiden muodossa ja he halusivat antaa oman yhteislahjansa minulle jo ennen illan juhlia. 

Sain tosiaan lahjaksi tämän uusimman MacBook Pron, jota poikaystäväni oli ilmeisesti saanut kikkailla jo todella hyvissä ajoin ennen yllätystä. Ovat kuulemma aika kiven alla vielä, koska tämä uusi malli vasta ilmestyi! Oma temppuileva vanha koneeni on aiheuttanut minulle harmaita hiuksia koko vuoden ja nyt tämän ansioista työt helpottuvat kyllä ihan älyttömän paljon. Olen niin fiiliksissä!

Hauskinta oli, kun näin ison lahjapaketin pöydällä ja ihmettelin mitä siellä onkaan ja vanhin  nelivuotias veljenpoikani totesi "Siellä on sulle tietokone." :D <3 Haha, lahjayllätys meni siis siinä, mutta illassa olikin jo yllätystä kerrakseen. Kiitos vielä kerran rakas ja koko perheeni tästä mielettömästä dinneristä ja lahjasta! Maailman paras ylläri.

Illalla juhlin tosiaan synttäreitäni ja teemana meillä on kotibileet! Olen säätänyt kaikkea mahdollista juhlia varten tällä viikolla ja siksi blogissakin on ollut vähän normaalia hiljaisempaa. Teimme mm. päiväreissun tuossa Tallinnaan juomien vuoksi ja koko eilinen päivä meni sitten tukussa, Juhlamaailmassa ja muussa.. pienessä.. säädössä. Odotan kyllä iltaa ja sitä, että kaikki on vihdoin valmiina ja bileet voi alkaa! Ainakin mekko ja kengät odottavat jo tuossa kuumeisesti vieressä.

//I'm turning 30 soon and my boyfriend and family organized the best surprise dinner for me! I also got this new MacBook as a gift from them all <3 <3 <3 I need it so bad, cause my old computer is just not cooperating with me anymore haha. Thank you guys, I love you! <3

Today is also the night that I celebrate this big 30 with all my friends and family though my real birthday is not until one week. I've been running around like crazy to get everything set for the party, so sorry for the poor updates on the blog. Everything will be back to normal soon! Remember to follow the birthday festivals in my snapchat -> kirakosonen!//

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Satu

  Mistä tuo kuvissa näkyvä taulu on ostettu?:)

  • Kira Kosonen

   Sain sen aikoinaan tanskalaiselta ystävältäni!! En muista nyt taitelijan nimeä, voin yrittää tarkastaa sen sinulle.:)

 • Rosita

  Haha ihana pikkuinen :D Sai aikaan hyvät naurut. Onneksi olkoon!!

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! :)

 • E

  Veljenpoika?? Tarkotat siskonpoikaa? ?

  • Kira Kosonen

   KYLLÄ!! Hölmö moka :D <3

 • HotlantaGaUsa

  Happy 30th! This will be your most defining decade, no doubt:-)

  • Kira Kosonen

   My twenties were already so awesome that looking super forward for this upcoming decade!! <3

 • Sanna

  Ihana yllätys. Itseki monesti toivonut, että minulle järjestettäisiin jotain tuollaista, mutta lähipiirissäni ei ole pahemmin juhlien järjestäjiä, joten ensi vuonna pitänee taas kerran itse järkätä jotain. Jos siis haluaa juhlia.
  Repesin ihan totaalisesti sun siskonpojan kommentille :D

  • Kira Kosonen

   Ei minullekaan koskaan aikaisemmin ole! Yllätykset ovat kyllä ihania <3 Toivottavasti ihmiset jaksaisivat tehdä niitä useammin!

 • Sofia F

  Voi mikä ihana yllätys! Onnittelut täältä ja mukavia juhlia :) Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia koneesta myöhemmin. Varsinkin touch bar ominaisuus (jos se koneestasi löytyy) kiinnostaa. Täälläkin on nimittäin vaihto edessä ja ihan perustellusti. Omani on mallia 2010, se valkoinen versio! :’D

  • Kira Kosonen

   Löytyy kyllä ja olen vielä hieman uuno sen kanssa :D Tähän mennessä ei ole muuta kuin hehkutettavaa, paitsi että koneesta puuttuu muistikortille liitäntä kokonaan, joten joudun hankkimaan sitä varten erillisen adapterin :/