CATEGORIES
27.11.2016

NUTS FOR DOUGHNUTS

Lifestyle

Photos by Julia Toivola

GINA TRICOT Pyjama set

GINA TRICOT Morning wrobe

Löysittekö kaikkea kivaa Black Friday -aleista? Itselläni oli paljonkin juttuja, joita ajattelin aleista metsästää, mutta sitten päivä meni jotenkin ihan plörinäksi kaikenlaisessa säätämisessä. Lopulta ainoa asia mitä tuli hankittua oli tämä iso donitsiboksi Arnoldsista, jonka sai kympillä! En edes muista koska olisin viimeksi himoinnut donitseja, mutta nyt niitä oli vaan pakko saada. Niistä sai onneksi myös hyvän rekvisiitan tälläiseen rentoon sunnuntaipostaukseen, haha. #vainblogijutut

Ensi viikonloppuna juhlin tosiaan kolmekymppisiäni (oikea päivä vasta 12.12), ja jostain syystä olen stressannut ihan hirveän paljon koko juttua, vaikka kaikki pääasiat ovat ihan kunnossa, kuten tila, DJ, ruoat ja juomat. Koko ajan tulee vaan mieleen kaikkia pikkujuttuja, mitä pitää hoitaa ja säätää. En ole pitkään aikaan järjestänyt mitään juhlia, joten olen selkeästi hieman ruosteessa. Pitää vaan istua alas, kirjoittaa kunnon lista kaikesta ja alkaa hoitamaan juttuja yksi asia kerrallaan. Pitäisi vaan yrittää ottaa rennosti ja nauttia koko jutusta, mutta kamalan vaikeata vielä tässä vaiheessa! 

Muutama tuttu onkin jo kysellyt, miltä tuntuu täyttää 30 ja en ole oikein osannut vastata. Aika ristiriitaiset fiilikset, mutta enimmäkseen kyllä todella hyvät. Olen tehnyt niin hurjan paljon asioita jo tähän mennessä elämääni, joten saan olla kyllä pelkästään kiitollinen. Huikeat vuodet takana ja toivottavasti myös edessä! Kirjoitan aiheesta varmasti vielä oman postauksen tässä synttärihuuman alla. Nyt pakkaan kuitenkin bikinit laukkuun ja lähden tyttöjen kanssa Långvikin kylpylään rentoutumaan! Palataan huomenna asiaan. Ihanaa sunnuntaita!

//Only thing I bought on black friday was doughnuts. LOL.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Miia

    Mä oon koko ajan kuvitellu et oot pari vuotta nuorempi mut eipä sitten :D

    • Kira Kosonen

      Räväkkä tyylini joskus hämää ;)