CATEGORIES
11.11.2016

CHANGE OF HOLIDAY PLANS

Lifestyle

GOING BACK TO CAPE TOWN!!!

Tämä vuosi on ollut minulle siinä mielessä poikkeuksellinen, että olen matkustanut huomattavasti vähemmän kuin edellisvuonna. Toki olen tehnyt paljon pikaisia työreissuja mm. Tukholmaan, Kööpenhaminaan ja Lontooseen, mutta en ole ollut missään kauempana vähään aikaan. En myöskään ole pysynyt missään maassa kahta päivää pidempään! Viimeisin pitkä reissu taisi olla hieman yli vuosi sitten Los Angelesiin.

Nyt tähän tulee onneksi muutos, sillä päätimme muuttaa joulusuunnitelmiamme ja lähteä lomakaudeksi Kapkaupunkiin!! Olin Kapkaupungissa tosiaan muutama vuosi sitten Nelly.comin upealla kuvausreissulla ja rakastuin jo silloin paikkaan. En kuitenkaan harmikseni ehtinyt oikein kokemaan kaupunkia kunnolla, koska asuimme niin kaukana keskustasta ja kuvasimme #nellyepicspring kevätkamppista aina aamusta iltaan. Se oli kyllä niin hullun upea reissu! Nyt lähden sinne kuitenkin täysin lomatunnelmissa, enkä voisi olla onnellisempi. Aina mietin, että Kapkaupunkiin on vielä ehdottomasti palattava.

Reissuun lähtee lisäkseni poikaystäväni sekä muutama hänen ystävänsä. Paikan päälle tulee myös myöhemmin iso kasa muita ystäviä Suomesta, joten varmasti superhauska reissu tiedossa. Ainoa miinus koko jutussa on se, että olemme tosiaan joulun yli poissa. En ole koskaan aikaisemmin ollut joulua poissa perheeni luota, joten tämä tuntuu minusta aika kamalalta. Varsinkin nyt, kun siskoni pojat ovat tulleet siihen ikään, että joulu on mageinta koskaan. Voi olla, että aattona tulee muutama itkuinen FaceTime puhelu Suomeen. Positiivista ajankohdassa on se, että kaikki toimistojutut täällä Suomessa seisahtaa hetkeksi, joten myös minä pystyn lomailemaan kunnolla. Toki päivittelen reissusta varmasti paljon blogia, mutta kaikki muu saa hetkeksi jäädä. Nyt vaan lomasuunnitelmien pariin!

//So we decided to book a trip to Cape Town during the holiday season!! I've been there once before with the awesome Nelly.com crew when we filmed the crazy #nellyepicspring campaign if you remember? We didn't really have a chance to explore the city than, because we were filming all the time and doing crazy extreme activites, haha. Now it's time to explore the place in a holiday mode! I'm super excited!

We are going there with my boyfriend and a few of his friends. Also a bunch of my friends are coming there later on, so it's going to be a super fun trip I bet. The only thing is that we are going to be there over Christmas, so I can't spend the holidays with my family. I've never been away for Christmas so it feels really weird. It's just the only chance we have to go some where longer for a while now. Just have to call a lot of FaceTimes to Finland I guess. Going to be worth it I bet!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Juulia

  Oi, samat suunnitelmat melkein, mutta mä tulen vain jouluksi kotiin. Kapkaupungissa ollaan joulukuun alusta melkein jouluaattoon ja en malta odottaa reissua. Niin paljon kaikkea kivaa suunniteltu ja varattu!

 • i

  Aah,Kapkaupunkin on niin ihana ❤️ Ensi vuonna haluaisimme tehdä Kapkaupunki/Mauritius yhdistelmäreissun.

 • Melisa

  Teille on tulossa ihana reissu :) Olemme viettäneet monta joulua ulkomailla eikä ole ikävä ollut jouluhössötyksiä. Lapsille on tehty joulu ennen matkaa ja reissuun otettu mukaan pari pakettia. Perillä nautittu auringosta, lämmöstä sekä kivasta tekemisestä. Kapkaupunki on omalla bucket-listalla. Postauksia odotellessa ;)

 • Omppu

  Moi!
  Mua kiinnostais kuulla, minkä lentoyhtiön kanssa lennät? Ja millainen lentoreitti muutenkin on?
  Saan nykyään jonkun ahdistuksen tiettyjen maiden yli lentämisestä, varsinkin noilla leveyspiireillä.. Vaikka tiedän siis, kuinka epärationaalinen pelko tuo on.

 • Rii

  Niin tiedän noi kaksijakoiset fiilikset, mutta niin ihanaa että pääset lomailemaan!! Ihania kuvia ja teille tulee varmasti upea reissu! :) Mulle jo pelkästään aaton viettäminen poikaystävän sukulaisilla tuo stressiä kun olen niin super-jouluihminen, ja haluaisin viettää oman perheeni luona joka sekunnin, tehden tismalleen samoja perinteitä kuin viimeiset 28 vuotta :D ehkä pitäis vähän höllätä :D Oltiin yhtenä jouluna Malediiveilla 2 viikkoa, kylläkin perheen kanssa, ja kuulostaa varmasti ihan kamalalta ja asiattomalta valittaa jostain tällaisesta matkasta, mutta tuntui että sinä vuonna missasin joulun, kun kaikki omat perinteet ja joulujutut puuttuivat. Facetime vaan kehiin ja suunnittelette sitten teille jotkut omat ihanat joulujuhlat sinne lomaporukalle :)