CATEGORIES
2.11.2016

RANDOM STUFF YOU DIDN’T KNOW

Lifestyle

Photos by Karoliina Jääskeläinen

Pelkään kuollakseni mustekaloja. Tunnen ihan kauheaa ahdistusta pelkästä ajatuksesta. Silloin kun opettelin sukeltamaan Balilla, niin pahin pelkoni ei ollut pimeydessä vaaniva hai, vaan maasta singahtava mustekala.

The most terrifying thing for me is a octopus. I literally go crazy if I even start thinking about them. There's just something so disgusting and freaky in the all the tentacles.

Tykkään kerätä yöpöydälleni aina kauhean paljon vesilaseja. Nytkin yöpöydällä on 4 eri puolitäyttä lasia. Jotenkin on vaan aina helpompi ottaa uusi lasi keittiöstä viereen yön ajaksi ja jättää vanhat korjaamatta.

I love collecting water glasses on my nightstand table. Even now I have like 4 different half empty glasses just standing there.

Noloin työkokemukseni oli varmaan se, kun pyörin 17-vuotiaana Helsinki-Vantaan lentokentällä Nokian puhelinpuvussa erään promootion merkeissä. Joo kyllä, juuri sellainen iso muovinen leikkipuhelin, joka vedettiin päälle.

My most awkward job experience was when I was 17 and I did promotion at Helsinki-Vantaa airport dressed as a Nokia phone. Yep, in a big plastic fake phone costume. Shining moment.

En voi sietää paksusti leikattuja tomaatti- sekä kurkkuviipaleita.

I don't like when tomatoes or cucumbers are sliced too thick. They need to be thin.

Hiustenkuivauksen jälkeen tykkään lämmittää myös varpaat föönillä. Varsinkin talviaikaan. 

Sometimes after blowdrying my hair I also like to heat my tows with the dryer. Specially during winter season.

Kävelen aina kadulla vierustoveria semisti ahdistaen, eli kävelen aina vähän "sisäsuuntaan". Ystäväni saattavat aina välillä jopa tönäistä minut sivuun, kun tulen taas liian lähelle. 

I always walk kind of towards the person I'm walking with. It's apparently super annoying and my friends always push me back to my own side, haha.

Pystyn nukkumaan helposti 12h putkeen ja jatkaa siitäkin vielä unia jos haluan. Olen aina ollut ns. himonukkuja.

I can easily sleep 12 hours straight and even longer if I want to. I've always been the sleeper in my family and I don't think I've ever met anyone who sleeps as much as I do.

Olen kerran vahingossa matkustanut Saksaan, kun luulin meneväni Hollantiin. Biggest blond moment ever. 

I have once accidentally traveled to Germany when I was supposed to go to Holland. One of my biggest blond moments ever.

 

P.S Miten tuolla voi olla nyt jo näin pimeää ja lunta tulee taivaan täydeltä! Ei, en ole vielä valmis täystalveen. 

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Argh sisäsuuntakävelijät, ootte hirviöitä:’D oon myös vähän hämmentynyt Hollanti/Saksa-reissusta :D mutta eikö sulle käynyt pienemmällä skaalalla sama jollain mökkireissulla nyt kesällä? pystyn kyllä ymmärtämään, mun mies on ollut töissä Saksan puolella Hollannin rajaa ja itse olin taas Hollannin puolella Groningenissa opiskelemassa, enkä vielä edelleenkään ole ihan varma että mikä kaupunki/nähtävyys/satama tms missä rampattiin oli milläkin puolen rajaa, ne nimet kuulostaa niin samoilta… mun specialty juomalasien kanssa on se, että niihin jää aina 2cm juomaa. Oon jo hyväksynyt sen että tää on mun trademark, lähipiirillä on välillä vähän vielä haasteita hyväksymisessä :D

  • Kira Kosonen

   Hahhahahaha sisäsuuntakävelijä pyytää anteeksi! <3 :D Ja toi 2cm lasin pohjalla on melkein yhtä ärsyttävää varmasti, kun noi mun puolitäydet lasit yöpöydällä! Hyvä trademark ehdottomasti!

 • meow

  Hauskoja faktoja! En oo varma tunnenko ketään “sisäsuuntaan” kävelijää :D:D Olisi hauska tietää mitä se käytännössä meinaa. Miten muuten onnistuit matkustamaan Saksaan Hollannin sijaan? :D

  • Kira Kosonen

   Isosiskoni asui Hollannissa Heerenveenissa ja varasi minulle lennot luokseen joskus 10 vuotta sitten. Hän Amsterdamin sijaan varasi lennot Helsingistä Dusseldorffiin (yhtä pitkä matka Heerenveniin) ja en blondina/ajattelemattomana tienny, että Dusseldorf on Saksassa eikä Hollannissa. NOH, yövuoron jälkeen puolunessa kun lensin samoilla silmillä omasta mielestäni Hollantiin, niin meinasin saada paskahalvauksen kun koneessa kuulutettiin, että tervetuloa Dusseldorffiin SAKSAAN. Soitin paniikissa siskolleni, että olen vahingossa Saksassa ja sisko vastasi “Tiedän, oon täällä vastassa”. Eli teknisesti lensin siis oikeaan paikkaan, mutta luulin itse olevani väärässä maassa. Jep. Tiedän. Älä edes sano mitään. :D

 • aino

  hauska postaus & voin samaistua moneen kohtaan ! Milloin muuten tulee postaus, niistä sun ylimääräisistä meikeistä ;-) ?

  • Kira Kosonen

   Tällä viikolla! :)

 • Mari

  Hahaa, nauroin kyllä täysillä monessa kohtaa.

  Ai luoja että vihaan tuota sisäsuuntaan ahdistelukävelyä! Puolisoni on juurikin sellainen ja olen uhkaillut avioerosta lähtien kaikella mahdollisella, koska minua niin suututtaa kun hän kiilaa minua aina kun ollaan jossain kävelyllä, eikä tämä edes itse tajua :D

  Ja onneksi joku muukin on matkustanut väärään maahan. Minä menin Saksaan Ranskan sijasta. hups.

  • Kira Kosonen

   hahahah niin vihaa moni muukin :D ja JES en ole ainoa väärään maahan matkustava!! <3

 • Emma

  Aina jos tehdään ystävien kanssa esimerkiksi tortilloja, niin haluan leikata tomaatit ja kurkut. Niistä pitää leikata pieniä ja siistejä :D muut eivät jostain osaa tätä tehdä tai ei vaan välitä tarpeeksi :D Tämä oli hauska postaus! :)

  • Kira Kosonen

   Haha ymmärrän todella hyvin :D :D Kiva, että pidit!

 • kaisa

  oi heei, olipa kiva uus erinlainen postaus. Tai en ainakaa muista edellistä tämmöistä :-D näitä lisää!

  • Kira Kosonen

   Kiitos Kaisa! Näköjään kuumeessa tulee hyviä juttuja :D