CATEGORIES
31.10.2016

HAPPY HALLOWEEN

Lifestyle

Photos by Julius Konttinen

Huh en tiedä olenko vieläkään ihan selvinnyt meidän kaveriporukan halloween-juhlista lauantaina, mutta ainakin oli ihan pirun hauskaa! Joka vuosi jengi panostaa asuihin entistä enemmän ja repeän aina ihan kaoottiseen räkänauruun, kun näen kaikkien hämmentävät asukokonaisuudet. Ikinä ei voi tietää, mitä on luvassa ja se tekeekin tästä illasta yhden vuoden hauskimmista. Iso yläfemma koko meidän jengille!

Itse päädyin olemaan Kylie Jenner snapchatin koirafiltterillä varustettuna, kun taas Julia rokkasi erittäin taitavasti tämän Kim Kardashianin kohutun kansikuvan. Julian asu oli kyllä heittämällä tytöistä lempparini. Niin hauska. Etsimme yhdessä tekopyllyjä Julian kanssa ympäri Helsinkiä lauantaina vielä muutama tunti ennen h-hetkeä. Hyvin saatiin asut kuitenkin kasaan. Varsin hämmentävää oli myös se, kun näin Instagramista Kylie Jennerin olleen Christina Aguilera Dirrrty musiikkivideosta, joka oli oma alkuperäinen asusuunnitelmani! Mentiin siis ihan ristiin. Oma pokka kuitenkin petti tämän erittäin paljastavan asun suhteen, joten jätin idean toteuttamatta. Ihan hyvä varmaan, koska Kylie olisi vienyt asukisan ihan 6-0.

Kundeista asupalkinto menee tänä vuonna ehdottomasti Futurama -sarjan Benderille! Niin älyttömän hyvin toteutettu. Muita lempparihahmoja bileistä oli myös Beyonce, Marilyn Manson, David Bowie, Donald Trump, Hilary Clinton, Geisha, Frankenstain, Harley Quinn, Punk-bändi ja mitä näitä nyt oli. Kaikki oli kyllä panostanut niin paljon, että en tiedä mitä sitä pystyy enää ensi vuonna keksimään! Haastetta on ainakin luvassa, haha. Erityiskiitos koko illasta Marilynille ja Davidille. Mahtavaa, kun jaksoitte järkätä. <3

//Our crazy ass Halloween party last saturday! I think it will take me all week to recover from this, but it was totally worth it. So much fun! Halloween isn't that big of a deal normally here in Finland, but our friend group absolutely loves it. Every year the costumes get more extreme and just simply genius. I played the part of Kylie Jenner on snapchat, but my personal favorites were Kim Kardashian/Paper magazine cover, Marilyn Manson, David Bowie, Beyonce, Donald Trump, Hilary Clinton, Harley Quinn and of course Bender from Futurama, haha. Couldn't stop laughing the entire night. Can't wait for next year and what everyone will come up with after this. Special thanks to Marilyn and David for throwing the party. Was epic as usual!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • lili

  Ihan mielettömän näköiset kemut!! :D Katselin jokaista kuvaa useamman sekuntin, niin onnistuneita pukuja ja yksityiskohtia jengillä, vau!! :))

  • Kira Kosonen

   Joo jengi panostaa näihin aina ihan huolella! <3 Ihanaa :)

 • Iina

  Heh! Hauska asu sulla! Ja siis toi Julian asu-aika hienosti keksittyjä toteutettu. Hyvä että löysitte bebanne kaupungilta! Ja sit niitä bebaimplanttejahan voi käyttää myöhemminkin.. ??? (huono vitsi)
  Mä olin meidän perheen halloweeneissa kana??? Tehtiin chiasiemenistä turvottamalla sammakonkutua ja joukkoon laitettiin hämähäkkejä ja lepakoita (halloweenpastaa).
  Ihan kiva aina välillä hassutella ja käyttää mielikuvitusta! Kohtahan se onkin sitten pikkujouluaika ja saa kaivaa tonttulakit kaapin perukoilta esiin ? Kivaa tiistaita!