CATEGORIES
12.9.2016

RUNNERS IN CPH

Lifestyle

Adidas Runners goes Copenhagen

Lauantaina lähdettiin tosiaan Kööpenhaminaan juoksemaan meidän Addu jengin kanssa! Tämä samainen juoksuprojekti on ollut käynnissä kaikkialla muuallakin Euroopassa ja nyt Kööpenhaminaan kokoontui peräti 17 maan jengit huikeaa Adidas Runners Race -tapahtumaa varten. Vaihtoehtoina oli juosta joko 6km tai 12km reitti, joista meidän jengi veti kimpassa lyhyemmän pätkän Midnight Runin ollessa kuitenkin vielä aika tuoreessa muistissa. Ihan hyvä valinta tehtiin tyttöjen kanssa, sillä Köpiksessä oli aivan hullu helle ja jo ensimmäisten kilometrien jälkeen alkoi kuumuus hidastaa huomattavasti juoksutahtia. En usko, että kunto olisi tuossa helteessä ehkä edes riittänyt 12km pätkään. Muutenkin jos minulta kysytään, niin juoksen jopa mieluummin Midnight Runin kaltaisessa monsuunisateessa kuin porottavan auringon alla! Onneksi kisa oli superhauskasti järjestetty ja hyvän jengin voimin koko matka taittui vaan naurua pidätellen. 

Kisan jälkeen hyppäsimme koko hikisen konkkaronkan kanssa Adidaksen bilebusseihin ja suunnistimme Köpiksen ulkopuolelle Helsingøriin eräänlaiseen leirikeskukseen, jossa majottauduimme yön yli. Pikasuihkut vaan päälle ja taas menoksi. Illalla meille oli nimittäin järjestetty aivan mielettömät BBQ juhlat leirikeskuksen lähellä sijaitsevalla rannalla ja voi vitsit miten tunnelmallinen paikka se olikaan! Onneksi kuvasin koko ajan myös videota, josta näkee paljon paremmin minkälaisesta paikasta oli kyse. Videon editoimiseen menee vielä kuitenkin hetki, joten julkaisen sen hieman myöhemmin tällä viikolla!

Tähän matkaan päättyi nyt meidän virallinen juoksuprojekti Addun kanssa, mutta meillä on ollut niin älyttömän hauskaa tällä jengillä, että päätettiin jatkaa juoksemista ja treenaamista silti yhdessä! Kiitos siis ihan älyttömästi Adidakselle ja kaikille, ketkä tekivät tästä koko jutusta mahdollista. Se on tuonut niin paljon lisää naurua ja hyvää oloa arkeen! I RUN WITH THE BEST SQUAD! <3

//This weekend our Adidas team went to Copenhagen with 17 different Adidas squads from all over Europe! It was time to run the Adidas Runners Race with all the teams and it was just so much fun! It was so hot in Copenhagen that I felt like I was in Barcelona or something. Such incredible vibes. 

After the race we hopped on the Adidas party busses and headed out to Helsingør. There we had this amazing BBQ party to close off the entire Adidas Runners project. It was so beautiful and I felt so sad the project was coming to an end. Thats why we all decided hat we would still continue to run and train with this crew! It's just been so much fun that I'm definitely not ready to close off the season yet. Thank you so much Adidas and everyone involved for making this entire thing possible. It has brought so much joy and energy to this past 6 months. NOT ready to let that go. I RUN WITH THE BEST SQUAD! <3//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*