CATEGORIES
10.8.2016

DECO DREAMS

Lifestyle

At the Ellos Showroom in Copenhagen

En koskaan tiennyt pitäväni väreistä ja kuoseista sisustuksessa ennen kuin astuin Elloksen showroomin sisälle eilen. Kävelin tässä upeassa näytösasunnossa monttu auki ihmetellen, miksi en ole koskaan ripustanut muhevaa hamokkia olohuoneeni nurkkaan tai vuorannut seiniäni mosaiikkikuvioisella tapetilla. Niin persoonnallisia ja kiinnostavia yksityiskohtia koko asunto täynnä, että pitkästä aikaa kunnon sisustuskärpänen taisi puraista tähän suuntaan. Myös yksi lempiasiani asunnossa oli makuuhuone, joka oli niin kutsuva sekä lämmin olematta lainkaan liian tylsä tai perinteinen. Aah, upea tila!

Eilen päivä tosiaan kului Elloksen jengin kanssa ja tänään olemme sitten kiertäneet porukalla näytöksiä ja muotiviikon muita tapahtumia. Jostain syystä minulla on ollut täällä veto jotenkin aivan veks ja mikään kahvimäärä ei tunnu piristävän tai auttavan. Toivottavasti tämä väsymys ei enteile mitään kipeilyä, koska siihen ei ole nyt laisinkaan varaa. Viikonloppuna vielä Flowt ja kaikki edessä! Huomenna muuten blogissa vähän tyylisuunnittelua Flowta varten, jonka jälkeen palaan takaisin Köpiksen muotiviikkojen asuihin sekä kuviin. Nyt pieni työbreikki täällä hotellilla ja sen jälkeen vielä illalliselle sekä päivän viimeiseen tapahtumaan!

//I never knew I loved colors and patterns in decoration before I entered the Ellos showroom yesterday. I just walked around in the beautiful showroom apartment and wondered why I haven't got a cozy hammock in my living room or some cool mosaique wallpaper on my walls. The space was just so amazing. Would have wanted to move there straight away. Can somebody just please come and make my home look like this? Some major deco inspo here now.

So yesterday we spent all day with the Ellos crew and today we have been to some different fashion week events and shows. Has been a lot of fun, but for some reason I feel super exhausted all the time. All the coffee in the world won't even wake me up. I hope I'm not getting sick, because there's so much going on this week with Flow and everything. I just have to hope for the best and that some sleep will make me feel better. Now a quick work stop at the hotel and than we are off to dinner and the last event of the day!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Annikki

    Ahahahaha en kestä miten hauska toi vika kuva :D :D

    • Kira Kosonen

      :D I WANNA LIVE HERE!