CATEGORIES
3.8.2016

ZADAA PACKAGE

Lifestyle

*Yhteistyössä Zadaa / In collaboration with Zadaa

Zadaa second hand -mobiilisovelluksesta on ollut jo useammassa blogissa juttua. Minullekkin sovellus tuli tutuksi siskoni Hannan sekä Alexan postauksista. Jos tämä sovellus on sinulle kuitenkin vielä tuntematon, niin kerron nopeasti, että se on tällä hetkellä Suomen suurin markkinapaikka käytetyille vaatteille ja asusteille mobiilissa. Sovelluksesta tekee omasta mielestäni erityisen se, että sovellukseen syötetään kirjautumisvaiheessa oman vartalotyypin mallit ja mitat, jonka perusteella sovellus etsii sinulle vastaavia ostajia/myyjiä sovelluksen kaikista muista käyttäjistä. Ei siis enää turhaa skrollailua ja pähkäilyä vaatteiden ja asusteiden koon puolesta! 

Minulle kertyy koko ajan kasseihin vaatteita ja asusteita, jotka jäävät vähemmälle käytölle ja ravaan aina sen vuoksi kirpputoreilla tai vaatteiden kierrätyspaikoissa. Olen käyttänyt myös blogiani usein vaatteiden myymiseen, mutta postitus aina vähän hankaloittaa hommaa, varsinkin jos on paljon kamaa. Tähän ongelmaan Zadaa kehitti nyt todella toimivan ratkaisun lisäämällä sovellukseensa Zadaa Package -toimitusvaihtoehdon (3€ lisämaksu). Homma toimii Matkahuollon kautta ja on näin yksinkertaista:

1. Laita vaate/asuste myyntiin sovellukseen ja klikkaa toimitusvaihtoehdoksi Zadaa Package (toinen vaihtoehto toimittaa tuote henk.koht.)

2. Tuotteen myytyäsi saat uniikin numerokoodin

3. Pakkaa tuote laatikkoon, muovipussiin tai kassiin huolellisesti ja kirjoita numerokoodi pakkauksen päälle. 

4. Kiikuta paketti sellaisenaan sinulle lähimpään Matkahuollon pisteeseen (sovellus antaa sinulle lähimmän pisteesi osoitteesi perusteella, mutta pisteitä löytyy mm. kaikista Valintataloista, Siwoista yms.)

5. Jätä paketti pisteelle ja merkkaa paketti toimitetuksi sovelluksessa!

NÄIN HELPPOA.

Sovellus seuraa lähetystäsi reaaliajassa ja ilmoittaa ostajalle, kun se on saapunut tämän lähimpään Matkahuollon pisteeseen. Tässä vaiheessa vastuu siirtyy ostajalle ja tämän tehtävänä on merkata tuote sovelluksessa saapuneeksi. Vasta tämän jälkeen raha kilahtaa tilillesi. Toimitusta ei voi myöskään tehdä ennen kuin ostaja on maksanut tuotteen (et saa ennen tätä numerokoodia), joten raha ikäänkuin odottaa siinä välissä kaupan toteutumista. Tätä sanotaan Zadaan Protection suojaksi ja se on luotu suojelemaan niin ostajaa kuin myyjääkin kaikissa kaupan vaiheissa. Zadaa Protection myös korvaa ostetun tuotteen hinnan jos se ei vastaa Zadaassa ilmoitettuja tietoja, kuvia tai kuntoa. 

Tämä helpottaa ainakin hurjasti omien tavaroideni jälleenmyymistä, kun voin näppärästi kuvata tuotteet kännykällä kotona vaan suoraan sovellukseen ja kiikuttaa myydyt tuotteet koodien kanssa lähikauppaan, jossa tulee käytyä muutenkin joka päivä. Niin nopeata, tehokasta ja helppoa. Iso plussa tästä uudesta lisäyksestä sovellukseen! 

Sovelluksen pääset lataamaan tästä (App Store) ja tästä (Google Play).

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • niinjuujoo

  Tarvitseeko pakettiin kirjoittaa muuta, kuin saatu koodi?

  • Kira Kosonen

   ei muistaakseni tarvitse!

 • Lila

  Mä saan aina ilmotuksen ” we could not find the bank of this account number. Tilinro on iban muodossa ja varmasti oikein tarkistin monta kertaa…

  • Kira Kosonen

   Oletko ottanut suoraan yhteyttä Zadaan ylläpitoon ongelmasta?

 • Mini

  Mitäs, jos ostaja onkin epärehellinen, eikä koskaan merkkaa saatua tuotetta vastaanotetuksi?

  • Kira Kosonen

   rahat ovat häneltä kuitenkin jo lähteneet, koska ilman maksua myyjä ei saa koodia, jolla postittaa. Jos ostaja ei merkkaa tuotetta saapuneeksi, niin raha menee silti myyjälle. :)

 • Anette

  Moikka, sellaista mietin, että mikä kamera/objektiivit sulla on käytössä? :-) Mulla on kaluston vaihto edessä, ja kaipailen hyviä vinkkejä ;-D

  • Kira Kosonen

   Käytän tällä hetkellä lähes pelkästään Canon 6D runkoa ja Sigma ART 1:1.4/50mm linssiä! Painava kalusto, mutta hiton hyvä! Seuraavaksi ostolistalla joku laajis tai kevyempi ” pannukakkulinssi” tapahtumia yms. varten :)

 • suvi

  Toimiiko tuo ainoastaan luottokorttia käyttämällä vai ihan vaan nettipankilla?

  • Zadaa

   Moikka, Zadaassa toimivat Visa Electron, Visa, Mastercard ja American Express :)

  • Kira Kosonen

   Luottokortilla! :)