CATEGORIES
29.7.2016

SEA SIDE

Lifestyle

Nyt kun tällä viikolla oli muutama kunnon helteinen kesäpäivä, niin lainasimme isäni venettä ja vietimme päivät Helsingin edustalla pyörien! Ensimmäisenä päivänä kävimme ajelemassa Itä-Helsingin edustalla sekä myös Haukilahden läheisyydessä. Illansuussa suunnistimme porukalla vielä Lonnaan syömään ja pakko kyllä antaa Lonnan ravintolalle viisi tähteä ruoasta! Yksi parhaista siika annoksista, jota olen syönyt. Lonnaan pääsee myös lautalla, joten jos et ole siellä vielä vieraillut, niin käy ihmeessä testaamassa. Ihana paikka viettää kesäistä päivää. 

Seuraavana päivänä suunnistimme Villinkiin ja löysimme sieltä todella tyynen ja rauhallisen meripoukaman. Ankkuroimme veneen keskelle pikku poukamaa ja lilluimme varmaan nelisen tuntia veden päällä syöden mansikoita ja nauttien kuohuvaa ystäviemme kanssa. Yksi kesän parhaista päivistä tähän mennessä. Vesi oli poukamassa myös ihan älyttömän lämmintä ollakseen merivettä, joten kaikki pomppivat veneestä veteen vuorotellen. Ihan mielettömän hauskaa. Kiitos kaikille ketkä tekivät näistä päivistä ikimuistoisia!

Tänään olisi luvassa perinteinen tyttöjen kesävisiitti Turkuun, joten on aika pakata taas kimpsut ja kampsut kasaan. En malta odottaa Turun ravintoloita! Ainakin kerran kesässä ihan must saada Tintån pizza.

//Last few days spent at the sea enjoying the beautiful archipelago of Helsinki. The best thing summer can offer. Thank you for all our friends who joined us during these days! Definitely highlights of this summer.//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • emz

  Moi Kira! Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Korkealaatuista materiaalia ja näytät aina yhtä upealta! :) Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta olen ensi viikolla menossa Arachoniin päiväksi ja pyytäisinkin vinkkejä kyseiseen paikkaan. Onko paikassa vain yksi uimaranta vai useita (ja mikä on paras)? Ehdin tietysti jo entisistä postauksistasi etsiä mm ravintolavinkit valmiiksi ja mietin, pääseekö ravintola Chez Hortenseen vain omalla veneellä, vai kulkeeko sinne esim jokin lautta? Muita must see/do-juttuja? Kiitos etukäteen!

  • Kira Kosonen

   Moikka! Kiitos sinulle :) <3 Arcachon on upea!!! Käykää ainakin katsomassa hiekkadyynit (Dune de pyla) sekä ihanassa merinäköala ravintolassa La Corniche. Arcachonin keskusta on myös ihan super kaunis... siellä kannattaa vaan pyöriä ja ihastella. Alueen suosituimpia rantoja on Le Mulleau. Sinne viettämään päivään ja syömään jätskiä ja vohveleita!! Ja myös sinne lahden toiselle puolelelle pääsee kyllä taksiveneillä!

   • Emma Ronde

    Kiitti MAHTAVISTA vinkeistä! Härregyyyyyyd miten hyvä seafood platteri Cornichessa oli! Puhumattakaan näköalasta! Ja dyynit oli aivan mielettömän kauniit. Ah, haluan takaisin :D

    • Kira Kosonen

     IHANAA että pidit!!! <3 <3 <3 Teillä oli varmasti upea loma :)

 • Iina

  Mekin risteiltiin perjantaina Helsingin edustalla ja oli kyllä ihana sää. Ystäväni häitä vietettiin ravintola njk:lla sekä särkänlinnassa. Molemmissa paikoissa ihan huippu hyvät ruoat ja tunnelmalliset puitteet.
  Miehelle tuli kova venekuume taas kerran ja kieltämättä kyllä itseänikin alkoi paatin hankkiminen kiinnostamaan.. No ehkä joskus tulevaisuudessa sitten..
  Tosi kiva juttu että itselläsi on mahdollisuus lainata botskia!

  • Kira Kosonen

   Joo NJK:ssa olenkin ollut ja se on ihana <3 Ja joo ihana kun saa isältä tota välillä lainata! Ei omalla veneelle ole ainakaan vielä sen enempää käyttöä ;)

 • sonja

  Hei oisko mahdollista saada pikaisen ohjeen tänne siitä kanasalaatista joka näkyi snäpissä?:-) en tähän hätään muista millä kanamaustettiin jne..

  • Kira Kosonen

   Moikka! Tästä on tullut niin paljon kyselyä, että ajattelin tehdä siitä teille ruokavideon :)