CATEGORIES
27.7.2016

YUZU

Lifestyle

Yuzu Sushi Bar, Haukilahti.

Sushibar vuosieni takia olen aika nirso, mitä tulee sushipaikkoihin stadissa. Mikään ei koskaan ole aivan niin hyvää kun "meidän" paikkojen sushit. Yksi asia, mitä välillä kuitenkin Sushibar + Wine susheissa kaipaan on ebifurai rullat, eli friteerattua tiikeriravunpyrstöä, jossa mukana majoneesia sekä teriakikastiketta. Sitä käyn sitten välillä aina tilailemassa niistä paikoista, mistä sitä saa, kuten mm. Umeshusta ja Kabukista.

Muutama päivä sitten suunnistimme Jedan eli Haukilahden rantaan nauttimaan kauniista kesäpäivästä, jonka jälkeen kundit halusivat mennä sushille. He kehuivat vuolaasti Haukilahden keskustassa olevaa Yuzu Sushi Baria ja itse olin taas aluksi äärimmäisen skeptinen uutta sushipaikkaa kohtaan. Kaikki epäluuloni lensivät kyllä ikkunsta kun näin Yuzun tiskin takana Sushibar -ketjun vanhan keittiöpäällikön, jonka kanssa tehtiin yhdessä hommia on & off varmaan viitisen vuotta! Siinä vaiheessa en kyllä yhtään enää ihmetellyt, miksi paikkaa kehutaan, varsinkin kun tiskin takana seisoi muutama muukin huippu "old school" sushikokki Hesingistä. Wasabina sushin päälle listalta löytyi myös tämä ikilempparini, ebifurai makirulla. Oi oi. Ebifurain lisäksi tänne tulen myös teriaki lohi nigirin ja spicy californian vuoksi. Iso peukku! Jos siis asut Jedassa tai olet suuntaamassa sinne vaikka rannalle, niin pidä tämä mesta mielessä. Seuraavalla kerralla voisin ottaa sushit mukaan ja suunnistaa rannalle. 

Onko teillä tiedossa jotain piilotettuja sushi helmiä, jossa tulee aina käytyä? Ja jos on, niin mitä susheja sieltä kannattaa kokeilla?

//Found this super nice new sushi restaurant in Haukilahti, Espoo! They also have my ultimate favorite sushi roll, ebifurai on the list. It's deep fried shrimp with mayo and teriyaki sauce. The. best. thing. ever! Highly recommend this, if you live near by or your planning to hit the Jeda beach like we did.//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ida

  Haukilahden Yuzu oli kyllä iso pettymys. Eipä tarvitse enää käydä tuolla. Palvelu huonoa ja ruoka ennenkaikkea, sushit jotenkin mauttomia ja ihan kuin osa niistä olisi tehty edellispäivänä kun jopa riisi kovaa ja kuivaa.. Konnischiwa toimii, kuten myös Hanko sushit jos haluaa tuollaista halvempaa sushimättöä.

 • Emma

  Asun ite Jedassa ja tilataan tuolta melkeen joka viikko himaan sushia. TOSI nam. Katoin sun snappeja ja olin ihan innoissaan, että ootte täällä Jedassa ja mietin miten stadilaiset tänne eksyny. Täällä on paljonki hyviä safka mestoja kuten Mellstein, Pavilionki ja uusi Haukilahden cafe & bar.

 • Satu

  Konnichiwassa just eilen söin samaisia rullia. Siellä on sekä lounas- että päivällisbuffa.

 • Kiira

  Sushi San Munkkivuoressa! Kannattaa ottaa mukaan koska paikassa on vaan pari istumapaikkaa, mutta loistavaa sushia. Kaikki toimii mutta yksi mihin en ole muualla törmännyt on Tokyo Ankara maki missä on muun muuassa pepperonia ja shirachaa, ihan loistava!