CATEGORIES
28.6.2016

PÅ LANDE

Lifestyle

Kolmen päivän sometauko ja mökkimaisemat tekivät todella tehtävänsä. Miten rentoutunut ja virkeä mieli nyt onkaan! Juhannus sujui tosiaan ekaksi äitini mökillä, josta sitten jatkoimme matkaa poikaystäväni parhaan ystävän landelle muutamaksi päiväksi. Päivät koostuivat leppoisasta oleskelusta, kokkailusta, veneilystä, golfista, saunomisesta ja uimisesta. Mitä enempää sitä olisi voinut edes toivoa! Tätä olin niin pitkään kaivannut. Ajottain sade kyllä otti vähän päähän, mutta lauantaina saimme nauttia sitten niin upeasta juhannussäästä, että huh huh. Varmasti yksi kesän lämpimimmistä illoista.

Olin muuten ekaa kertaa ikinä kundien mukana pelaamassa golfia ja pakko myöntää, ettei se ollut yhtään hassumpaa! Okei aluksi vettä satoi niin saakelisti, ettei koko touhussa ollut mitään järkeä, mutta sään kirkastuessa oli golfradalla oikein leppoisaa viettää päivää vielä kun oli golfauto alla. Golfautoa on superhauska ajaa ja sen voi mailojen lisäksi lastata karkilla ja muilla eväillä. Nämä seikat pitivät minut ainakin tyytyväisenä 18 reiän ajan, haha. Oli myös hauska naureskella (kirjaimellisesti) metsään menneille löynneille ja tuulettaa onnistumisia. Kävin ennen pelejä myös itse rangella lyömässä pari palloa ja yllättävän hyvin sekin meni! Isä ainakin hyppii tasajalkaa kun lukee tämän postauksen. Terkkuja siis isille. 

Toivottavasti teilläkin oli ihana ja onnistunut juhannus. Täällä ollaan ainakin ihan hymyssä suin!

//Feeling super relaxed after this midsummer weekend. We spent the last few days at my mothers countryside home and than headed out to my boyfriends friends summer house. Had so much fun just relaxing, cooking, swimming etc. The weather was quite ok most of the time, except for a few intense rains. Saturday evening was pure magic though! So hot and sunny, that we decided to go boating and visit a another friends summer place near by. 

I also went golfing for the fist time ever with the guys and I must say it wasn't even that bad, haha. Had fun driving around with the golf cart and getting into the whole golf hype. I also hit a few balls myself at the range and I want to try it again. My dad is going to be so proud when he reads this.

Hope you had a nice weekend too!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • i

  Onko poikaystäväsi suomenruotsalainen? Jotenkin sain sellaisen fiiliksen otsikosta :D

 • Iina

  Ihanan rauhallinen fiilis kuvissa :) Hyvä että rentouduit!!!
  Juhannus oli onnistunut kaikinpuolin vaikka ei mentykään alkuperäisen suunnitelman mukaan muumeja katsomaan.
  Mökki maisemat ja “valmis pöytä” vanhempien luona vei voiton. Muumeja sitten paremmassa säässä jonain toisena päivänä;)

  • Kira Kosonen

   No mutta tuohan kuulostaa aivan täydelliseltä!! Itsekkin nautin niin paljon äidin valmiista pöydästä <3 se on parasta se <3