CATEGORIES
5.8.2013

Tervetuloa

Lifestyle

Tervetuloa seuraamaan Blond Rivets -blogiani! Blogin kokonaisuus muodostuu varmasti tässä matkan varrella, enkä aluksi halua rajata liikaa sitä, mitä blogi tulee sisältämään. Varmasti ainakin omaa tyyliäni (toivottavasti uudella vivahteella perinteisiin asukuviin verrattuna), tapahtumia, ravintoloita ja kaikkea mikä minua innostaa ja mitä haluan jakaa muidenkin kanssa.

Blogin aloittaminen ei ollut helppo päätös. Olen useat vuodet seurannut miten isosiskoni Mrs.V on edennyt upean bloginsa kanssa. Kauniisti ja ammattimaisesti toteutettu blogi vaatii aikaa, panostusta, jatkuvaa inspiraation hakemista ja välillä kunnon tuskaa ja hikeä. Ennen tyrmäsin kokonaan idean oman blogini aloittamisesta koska koulut ja samanaikaiset työt vaativat kaiken aikani. Nyt elämäntilanne on toinen ja on vihdoin aika toteuttaa itseäni uudella tavalla. Toivon ennenkaikkea, että tätä kautta saan uusia ideoita, näkökulmia ja inspiraatiota elämään myös sieltä ruudun takaa.

Ensimmäisellä viikolla postaan varmasti pääosin omaa tyyliäni kuvaavia asu- ja fiiliskuvia, koska ainakin minulle asuinspiraatiot ovat ehkä suurin syy miksi seuraan blogeja. Mielelläni otan ehdotuksia ja ideoita vastaan siitä mitä haluatte tietää, lukea ja nähdä. Vielä on niin paljon opittavaa ja harjoittelmista, mutta jostain se on aloitettava! 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*