CATEGORIES
12.3.2016

UPCOMING BLOG POSTS

Lifestyle

Jostain syystä en saanut viime yönä ollenkaan unta. Pääni oli yksinkertaisesti liian täynnä kaikkea. Itsenäinen bloggaaminen on tuonut mukanaan aika paljonkin erilaista uutta hommaa ja varsinkin sähköpostien selvittämiseen, tarjouksien tekemiseen, projektihallintaan sekä talousjuttuihin menee minulta viikosta todella paljon tunteja! Teen välillä aika rutiininomaista työtä ja samalla haluaisin kuitenkin pysyä luovana ja tuottaa hyviä sekä mielenkiintoisia postauksia joka päivä. Keskittyä siihen, jota tässä työssä rakastan juuri eniten. 

Postausideoista nousikin minulle pieni stressi, joten päätin omistaa eilen yhden kokonaisen päivän pelkästään tulevien postausten suunnitteluun. Keräsin kasaan kaikki kännykkäni muistiosiot auki, post-it laput toimiston pöydältä, sekä epämääräiset tuherrukset muistivihkostani. Kirjoitan nimittäin milloin minnekkin ideoita ylös, mutta ne unohtuvat helposti taka-alalle kaikessa työn melskeessä ja sekasorrossa. Eilen ajatusvirta lähtikin sitten kunnolla käyntiin kun istuin kunnolla alas ajatusteni kanssa. Tässä siis tulevia postauksia, joita lähden nyt työstämään! Onko näistä joku joka kiinnittää erityisesti huomiota tai vastaavasti onko joku sellainen aihe, joka tuntuu jo ihan liian nähdyltä. Kertokaa ihmeessä myös muita postaustoiveita, jos sellaisia sattuu olemaan! Huomenna näistä postauksista blogissa ensimmäisenä tuo Bad Blogger, jossa kerron mitkä asiat tekevät juuri minusta epätyypillisen bloggaajan.

Bad Blogger

Best decisions of my life

My imperfections

My travel bucket list

My favorite travel apps

My favorite photoshop apps

Tips on how to make your hair grow longer

Foods that make your skin glow

5 songs and what they mean to me

Me online vs. offline

Every day makeup video tutorial

Party makeup video tutorial

Contouring the natural looking way

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elina

  Sisustuksesta olisi kivaa saada postausta?:) ehkä teidän toimiston tai sitten kotoa! Tai yleisestikin vaan pinterestistä napattujen kuvien avulla, millainen sisustus miellyttää ja mikä on unelmien talo? Sun blogi on ihana, joka postauksesta näkyy miten panostat tähän :)

  • Kira Kosonen

   Toimistosta tulossa ainakin kunhan Marianna ja Kriselda asettuu aloilleen! Olen kyllä maailman huonoin sistuja, että en usko siitä kenenkään saavan kauehasti mitään ideoita irti, mutta toi “dream house” postaus olisi kyllä täysin toteutettavissa :)

 • P

  Joku postaus sun lempikevätvaatteista ja -asuista ois ihan huippu! Ja sit joku päivä kuvina -postaus :) Kaikki liikunta jutut on kans aina kivoja!

  • Kira Kosonen

   Joo! Voisin tehdä sellaisen “mitä en malta odottaa pukea päälle keväällä” henkisen postauksen :) Liikuntajuttuja tulossa keväällä myös varmasti paljon!

 • liina

  Voisitko kirjoittaa jostain muusta kuin itsestäsi?

  • Kira Kosonen

   Joo toki! Voisin kirjoittaa ensi kuukauden vaikka kokonaan Julia Toivolasta :) Sopiiko?

 • rosa

  Meikkivideot ja toi parhaat päätökset elämässä:) Tosi hyviä ideoita!

  • Kira Kosonen

   Kiitos! :)

 • Eveliina

  Kiinnostaisi postaus rahan käytöstä. Jatkuvassa kulutus hysteriassa ois kiva tietää mitkä on esim. muodissa asiota joihin kannattaa panostaa ja käyttää rahaa ja mitkä asoita jotka kannataa jättää suoraan kaupan hyllylle.

  • Kira Kosonen

   Tosi hyvä idea! :)

 • Nelli

  Ehdottomasti tuo ”Tips on how to make your hair grow longer” kiinnostaa kovasti! Tukkaprojekti käynnissä täälläpäin.. :)

  • Kira Kosonen

   Joo tulossa ehdottomasti! Sain itse vuodessa PALJON lisäsenttejä hyvien vinkkien avulla :)

 • M

  Mua kiinnostais ainakin ruoka ja treenijutut (esim ruoka-/liikuntapäiväkirja?) ja vaikkapa lempi paikat missä oot käynyt, esim. Suomessa, Euroopassa ja koko maapallolla:)

  • Kira Kosonen

   Joo tota päiväkirjaa oon halunnu kans tehdä, mutta miettiny mikä olisi fiksuin toteutustapa! Niin usein kiireessä ei ehdi kunnolla ruokia kuvailemaan yms. niin ehkä teen tähän jonkun kännykkäkuva kuvituksen :)