CATEGORIES
5.3.2016

My iPhone’s Camera roll

Lifestyle

Snapchat: kirakosonen

Sain eräältä lukijaltani palautetta, että viimeaikoina blogini on vaikuttanut liian loppuunmietityltä ja että siitä puuttuu tietynlainen rosoisuus. Minulle blogini on myös työpaikka ja ehkä siksi automaattisesti kaikki tänne päätyvä on jollain tavalla hiottu ja mietitty loppuun. Harvemmin julkaisen täällä myöskään mitään henkilökohtaisempia asioita. Ymmärrän, että näiden asioiden yhteissummana blogini saattaa vaikuttaa välillä hieman etäiseltä.

Yritän nyt keksiä tapoja ja postauksia, joilla pääsette paremmin käsiksi myös siihen minkälainen tyyppi olen myös ns. vapaa-aikana! Tässä ainakin alkuun liuta sekalaisia (ja julkaisukelposia) kuvia puhelimeni kamerarullalta. Vannon, että jos joku selaisi puhelintani, niin pelkästään sen perusteella minua ei todellakaan arvaisi muotibloggaajasi tai taiteellisten Instagram kuvien ottajaksi. Kuvasaldo on ehkä sen verran sekava, että tässä pienet selitykset kaikkeen (järjestys vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas).

1. Ehkä kamerarullani ainoa "inspiraatiokuva" viime kuukaudelta. Haluan testata tätä kampausta!

2. Mariannan ihana koira Minnie, joka on viihdyttänyt meitä toimistolla viime aikoina. Vakava koirakuume päällä tämän ihanuuden myötä.

3. Snapchat screenshot. Tätä appia tulee käytettyä ystävien kanssa enimmäkseen pilakuvien lähettämiseen. 

4. Pieni kuvakettuilu ystävältäni :D Ei ihme, että lierihatusta tulee nykyään kaikille mieleen muotibloggaajamirkku.

5. Alpha Omega kiertueen päätöskeikalla viime viikonloppuna Hartwalilla. Huikea meno!

6. Shameless bar selfie.

7. ÖÖ, niin tota. Olenkin teille kertonut, että pelataan aika usein Warewolf nimistä korttipeliä ystäväporukalla. Tästä meidän "larppauskerhosta" saa myös jonkin verran kuittailua muilta frendeiltä. 

8. Nopea kuva autosta, kun bongasin kivan näköisen kuvauspaikan Herttoniemessä. Näitä löytyy kamerarullalta paljon! Pitäisi kirjoittaa myös osoitteet aina ylös, koska joskus on aika vaikea muistaa missä joku tietty seinä sijaitsee pelkän kuvan perusteella. 

9. Kaadoin vahingossa uudelle valkoiselle matolle cokikset ja lähetin tämän kuvan poikaystävälleni.

10. En saanut oikein mitään aikaiseksi viime maanantaina toimistolla ja rakensin tätä hienoa Snapchat kuvaa varmaan 15 minuuttia (kuvassa meidän uusi toimistojengi) ennenkuin puhelin tilttasi eikä suostunut enää julkaisemaan sitä. Perus maanantai. Onneksi sain siitä screenshotin. Onneksi.

11. Olen mukana tämän vuoden Adidas Runners Helsinki juoksuryhmässä (tästä myöhemmin lisää) ja lähdin projektin ekalle lenkille kauhusta kankeana.

12. Pikachu pelastaa aina päivän <3

//I got a comment saying that my blog feels a bit too polished lately, so I decided to do a post about random photos from my camera roll :D! As you can see, no flower or coffee pictures as one might think. My camera roll is filled with ugly and weird face selfies taken with Snapchat and random memes just like anyone else! I actually swear that if someone would find my phone, they would never guess that I'm a fashion blogger for a living, haha. The first picture with the cool hair due is probably the most "blogger like" photo I have from last month. I seriously love that picture though, have to try out this style myself.//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaana

  Minä muuten harmittelin mielessäni tässä viikko takaperin että blogistasi on tullut kovin kylmä ja kiiltokuvamainen. Ymmärrän kyllä että blogi on työsi, mutta niin se taitaa olla monelle muullekin ja niissä on käsitelty henkilökohtaisempiakin asioita.
  Olen ollut lukijasi ensimmäisestä postauksestasi lähtien (ja seurannut toki tyylejäsi Strictly Stylen kautta sitä ennen), mutta nykyään yhä useammin postauksesi jää vain roikkumaan bloggerin uutisvirtaan. Suurin muutos taisi tulla sen jälkeen kun lähdit luomaan täysin omaa uraa. Muistelen lukeneeni että pystyt tämän uuden blogin kautta antamaan enemmän itsesäsi. Ilmeisesti se tarkoitti jatkuvia yhteistyöpostauksia ja terveystuotehekumointia. Harmi. :(
  Pidän kirjoituksistasi, pidän kuvistasi, pidän siitä persoonasta mikä Blond Rivets’in aikana tuli tutuksi lukijoille. Tahtoisin kuitenkin samalla että blogi herättää tunteita ja/tai antaa ajattelemisen aihetta. Nyt monet postauksesi ovat olleet hyvin pintapuolisia ja tosiaan pitkälti mainostajia ajatellen tehtyjä.

  Olipas negatiivinen kirjoitus, pahoittelut. :D

  • Kira Kosonen

   Ei ollut negatiivinen vaan rakentava! Kiitos siitä <3 Tämä kyllä harmittaa minua todella paljon... tuli oikeasti ihan todella paha mieli. Oman tieni aloittaminen ei ole ollut helppoa ja kaikki mitä teen on aina blogin lukijat etunenässä. Olen saanut niin paljon palautetta, että blogiani seurataan juuri laadun ja kuvien vuoksi ja siksi, että täällä voikin juuri vaan rentoutua kaiken hömpän keskellä eikä liikaa tule tuputusta esimerkisi arvomaailman asioista. Näitäkin toki välillä teen ja pidän myös itse kirjoittaa pohdiskelevia postauksia, mutta olen ollut siinä ymmärryksessä että niiden juttujen takia täällä ei ainakaan suurin osa yleisöstä käy!

   Mitä tulee yhteistöihin, niin olen tehnyt niitä paljon vähemmän kuin ollessani esimerkiksi ELlen alla, joten tämä vähän hämmentää minua. Tässä kuussa yhteistyöjuttuja on tullut reilummin, mutta tammikuussa minulla ei ollut niitä yhtään ja helmikuussa 2. En myöskään tällä hetkellä enää saa tulojani kuukausipalkan muodossa, vaan nämä yhteistyöt ovat ainoa tuloni lähde. Nyt kun olen itsenäinen, niin voisin olla paljon ahneempi ja tehdä kaiken mitä vastaan tulee, mutta haluan tosiaan tehdä vain ja ainostaan yhteistöitä, jotka sopivat blogini sisältöön. Haluan myös, että kaikista yhteistöistä joku voisi saada jotain kivoja vinkkejä (on se sitten tuotteet, elämys tai vaikka treeni). Yhtäkään hyvinvointituote yhteistyötä en myöskään ole tehnyt, joten palaute hyvinvointituotehekumoinnista hieman hämmensi minua.

   Otin myös muutama viikko sitten kaiken bannerimainonnan blogistani pois, koska en halua blogista juuri liian mainosmaista. Näillä bannerituloilla voisin maksaa usempiakin laskuja, mutta tässä ajattelin taas lukijoiden kokemusta blogistani ja päätin niistä luopua. Välillä tuntuu, että tekee juuri vääriä asioita koska kaikkia on todella vaikea miellyttää. :/

 • Marianne

  Ite seuraan sua myös snäpissä ja instassa, joten kun siellä näkee sitä “aidompaa” puolta, niin ei täältä blogista sitten niin paljon kaipaa sitä arkisuutta. Tällasille satunnaisille postauksilla kyllä annan peukut, mut oon tykännyt sun blogista tähän asti muutenkin! :)

  • Kira Kosonen

   Niin totta! Snäpissä ainakin näkee sitä sun tätä :D

 • Amanda

  Ihan huippu tää!! Just tämmöstä mä kaipasinkin, ihana että mun kommentti otettiin huomioon! :) P.S. sulla on huikee huumorintaju hahaa :D

  • Kira Kosonen

   Tottakai otin huomioon <3 Teitä vartenhän tätä tehdään! Ja kiitos, pitää tehdä tosiaan jatkossa enemmän näitä! :D

 • Nelli

  Tää oli huikea!! :D

  • Kira Kosonen

   Hyvä, että pidit!! Jotain vaihtelua ainakin :D