CATEGORIES
15.2.2016

POST VALENTINES

Lifestyle

Valentines day sunday vibes

Hyvää myöhäistä ystävänpäivää kaikille! Tässä tunnelmia meidän eilisestä päivästä. Ei mitään erikoista, vaan aivan perinteinen sunnuntai elokuvia katsellen ja herkkuja mässäillen. Jotenkin näistä kotisunnuntaista on muodostunut ihana viikkoperinne kaiken arkikiireen keskellä. Perinteeksi on myös muodostunut näköjään koneen kiinni pitäminen, joten jatkossa täytyy lauantaisin aina ajastaa myös sunnuntain postaus teille valmiiksi!

Etsimme pitkään uutta hyvää TV-sarjaa, jota alkaa seuraamaan, mutta huonolla menestyksellä. Päätin sitten lopulta laittaa gallupin omille facebook -sivuilleni hyvistä sarjoista ja sain siihen ainakin yli 80 kommenttia! Kiitos vaan kaikille ystävilleni, jotka ovat selkeästi fanaattisia TV-sarja faneja. Sain tästä gallupista niin paljon uusia hyviä vinkkejä, että päätin jakaa ne kaikki myös teidän kanssanne. TV-sarja postaus siis tulossa pian.

P.S Ostin viikonloppuna itselleni ystävänpäivälahjan Luxbagin pop up outletin alennusmyynneistä! Oli niin älytön tarjous, että en voinut vastustaa. Kassista ei kuitenkaan tule paljastumaan uusi laukku.

//Here's some snaps from yesterday! We spend the Valentines day super casually at home watching movies and eating candy and ice cream. These stay at home sundays are simply the best! I have also started to keep my computer closed on sundays so I have to start timing the sunday posts for you guys on saturdays. One laptop free day a week is super good for everyone I think.

We've been searching some new TV-series to watch, but with bad luck. Nothing really works, so I decided to ask my friends for recommendations on facebook and got like 80 comments! Got so many great tips, that I also want to share with you guys. So a TV-series post coming up soon! Thank you to all my fanatic friends for helping us out. Serious problems, right. 

P.S I bought myself a valentines day gift from the Luxbag pop up store! I got such an incredible deal that I couldn't resist. I'll show you later whats inside. Tip, it's not a new bag.//

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ida

    Heippa! Kun sun blogia seuraa Bloggerin kautta, niin ei voi seurata kuin joko fashion -puolta tai lifestyle -puolta kerrallaan. Miten voin seurata molempia Bloggerin kautta? Kun lisää lifestyle -osion osoitteen Bloggeriin ja sen jälkeen lifestylen, niin tämä lifestyle kumoaa/poistaa sitten sen juuri lisätyn fashion -osion.