CATEGORIES
15.12.2015

Shoot day

Lifestyle

Hello from Stockholm

Tukholmassa päivä alkaa olemaan pian pulkassa ja odottelen tässä jo lähtöä takaisin kentälle! Pikainen kuvausreissu jälleen takana. Kuvasimme tosiaan SatsElixian mainoskampanjaa, joka tulee ensi keväänä ulos! Ihan kaikkea en voi vielä kertoa, mutta jotain osviittaa kamppiksen ideasta saa näistä behind the scenes kuvista aamulta. Herätyskelloni soi jo 4:30 tänään aamulla, joten luulen nukkumatin tulevan kylään varsin pikaisesti illalla. Ennen sitä pyrähdetään kuitenkin takaisin sinne lahden toiselle puolelle, joka on onneksi todella nopea ja kivuton reissu. Nopea ja tehokas päivä siis täällä! Huomenna takaisin toimiston penkille istumaan. Pitkä videoiden editointi päivä tiedossa. 

//We are almost done with our shoot day here in Stockholm! We shooted a campaign for SatsElixia thats going to come live next year. I can't tell you everything about it, but maybe you'll get some hints from these behind the scenes photos. Now all thats left is to fly back home. I woke up at 4.30 this morning so really looking forward to hitting my bed in the evening. Quick and intense day I would say!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • rilla

  Hei. Olet kertonut täällä että et juuri harrasta liikuntaa, millä perusteella pääsit mainokseen?

  • Sari

   Siinä kondiksessa missä sun ,Kira, keho on nyt, on pakko olla harrastanut liikuntaa. Muistan myös postauksia miten patistat itsesi taas liikkumaan ja sehän näkyy :) Olet hieno esimerkki meille kaikkille jotka jahkailemme pitäisikö, vai eikö pitäisi mennä salille. Selvästi kannattaa :)

  • Kira Kosonen

   Häh en ole koskaan sanonut, etten harrastaisi liikuntaa… Se on osa arkeani ja elämääni ihan normaalisti! En ole koskaan vaan ollut sellainen ns. himoliikkuja/salikissa, vaan treenaan monipuolisesti kehon fiiliksen mukaan uintia, juoksua, joogaa tai sitten salia. Joskus on aktiivisempia kausia ja joskus taas laiskempia. Tässä mainoskamppiksessa etsittiinkin profiilia, joka on kiireinen (matkustaa paljon), mutta haluaa silti huolehtia hyvinvoinnistaan ja ulkonäöstään. Minulla aikataulut tosiaan ovat aina ihan erilaisia kuukaudesta riippuen ja siksi varmasti sovin tähän hyvin!