CATEGORIES
12.12.2015

BDAY WKND

Lifestyle

12.12

Tänään on syntymäpäiväni ja viikonlopun ohjelma menee myös vähän sen mukaan! Eilen juhlittiin isolla kaveriporukalla Christmakah (joulu/hanuka) juhlia Eevillä ja Danilla ja tänään olisi sitten luvassa intiimimpi synttäridinneri Farangissa. Sen jälkeen matka jatkuu todennäköisesti jonnekkin Helsingin yöhön. Tai kotisohvalle vaan möllöttämään! Eilen oli sen verran hauskaa, että jälkimmäinen vaihtoehto ei kuulosta ollenkaan pahalta.

Koska juhlimme myös juuri isosti sivujeni lanseerausta, jolloin minut hukutettiin kukkapuskiin, niin en kokenut ollenkaan tarpeelliseksi juhlia tänä vuonna tätä päivää mitenkään isosti. Olen saanut tältä vuodelta kaiken ja enemmän mitä olisin koskaan uskaltanut toivoa. Ei tässä oikein voi tehdä mitään muuta, kuin olla kiitollinen kaikesta ja nostaa malja ystävien kanssa äärimmäisen onnistuneelle ja onnelliselle vuodelle. Kiitos myös teille kaikille, että olette tehneet tästä vuodesta mahdollisen. Ihanaa viikonloppua kaikille ja tulkaa vetämään hihasta jos törmätään jossain!

//Today is my birthday and instead of celebrating it big, we are just having a super intimate dinner in Farang. I've seriously gotten everything and more from this year, so I'm more than happy to just sit down with the people I love and reflect the past year. This has honestly been one of the best years in my life. I couldn't ask for more. I want to also thank every single one of you for being with me in this crazy journey. Have an awesome weekend!//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • TanjaP

  Myöhästyneet onnittelut! :)

 • Melisa

  Myöhästyneet synttärionnittelut Kira <3 Toivottavasti oli ihana viikonloppu!

 • Annikki

  Oikein paljon onnea hiukkasen myöhässä!! :) ja kiitos mahtavasta blogistasi!

 • -heini-

  Paljon Onnea <3

 • Tiina

  Onnea ja kiitos ihanasta blogistasi! <3

 • Pinja

  Paljon onnea synttärisankarille! :)