CATEGORIES
30.11.2015

School stuff

Lifestyle

Pahoittelut koko viikonlopun kestäneestä radiohiljaisuudesta! Perjantai sekä lauantai tuli vietettyä koulun penkillä ja lauantai-iltana lähdin myös pitkästä aikaa ulkoilemaan kaveriporukan kanssa. Sunnuntaina järjestin vielä isohkon brunssin kotona, joten koneen edessä ei tullut vietettyä lähes ollenkaan aikaa tänä viikonloppuna! En edes muista koska olisin viimeksi ollut kokonaisen viikonlopun miettimättä blogijuttuja.

Koulu tuo kyllä hyvää ja mielenkiintoista lisää tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni. Olen huomannut luentopäivien aikana, miten paljon hyötyä bloggaamisesta on minulle ollutkaan ja se tuntuu todella hyvältä! Blogin myötä on oppinut hahmoittamaan todella tärkeitä asioita muotimarkkinoinnin ja PR:n saralta. Tuntuu siltä, että kaikki tekemiseni tukee nyt toinen toistaan ja olen siitä todella innoissani. Sellainen palaset loksahtelee paikoilleen olo. Joskus on ollut niin hukassa omien tekemisten kanssa, että tätä tunnetta osaan kyllä arvostaa isosti!

//So sorry I didn't update anything this weekend. I spend my weekend at school and doing some assignments we got. We also went out on saturday and had a big brunch on sunday with my friends. Was actually kind of weird not being on my computer for the entire weekend!

I'm really happy with my fashion marketing studies at the moment and I feel like everything is coming together. I realize now how much I've already learned about marketing and PR doing what I do. It feels really good. Can't remember I ever felt so at ease with everything that I'm doing!  Feeling like I'm finally on the right path or something.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Taija

    Se on aina yhtä ihana lukea/kuulla kuinka joku on löytänyt ne oikeat palaset elämässään! :) Itse olen edelleen aivan hukassa, eikä tietoakaan oikeasta suunnasta. Mistähän itsekin löytäisin sen alan mikä kiinnostaisi?! Enkä kuitenkaan ole mikään ihan nuori enää vaan 30 jo kolkuttelee joten olisi jo korkea aika löytää oma ala ja suunta elämässä, etenkin kun oma ennen niin mukava työ on alkanut viime aikoina tökkiä ja pahasti. Mutta kun ne palaset ei vaan loksahda kohdilleen niin ne ei loksahda :/

    • Kira Kosonen

      Tiedän tasan tarkkaan tunteen! Oma vinkkini on miettiä vanhojen työpaikkojen kautta, missä on ollut hyvä, mistä tykännyt ja mikä tuntunut eniten ns. oikealta. Esimerkiksi ravintola-alalla ollessani tykkäsin todella paljon tapahtumajärjestelyistä ja asiakkaiden kanssa olemisesta ja keskustelusta. Itse alan tapahtumat ja konseptit eivät kuitenkaan jaksaneet innostaa minua. Nyt muoti/media-alalla ollessani tajuan, että täällähän ne omanlaiset tyypit/ideat ovat aina olleet! Voin tulevaisuudessa hakea töitä esimerkiksi PR-toimistoista, jossa tapahtumajärjestäminen ja asiakaskontakit ovat todella tärkeätä osaamista. Pieniä paloja yhdistelemällä voi löytyä se kokonaisuus, jota etsii! :) Tsemppiä kaikkeen! Mikään ei tule helposti. Parasta on kuitenkin jatkaa etsintöjä eikä jäädä paikalleen työhön, josta ei nauti ollenkaan!