CATEGORIES
9.11.2015

San Francisco

Lifestyle

Roadtrip to Frisco

Tällä Losin reissulla oli aika nähdä jo vähän jotain uutta ja siksi päätimme tehdä myös pienen autoreissun San Franciscoon! Olen kuullut todella paljon hyvää tästä Kalifornian rakkaasta kaupungista ja en kyllä turhaan. Mieletön paikka! Kaupunki oli mielestäni pieni sekoitus New Yorkia ja Los Angelesia. Korkeita rakennuksia ja metropolin tuntua etelä-rannikon ystävällisyydellä sekä säällä maustettuna. 

San Franciscoon lentää tunnissa, mutta koska meillä oli auto käytössä, niin päätimme ajaa sinne ja takas. Automatka kestää 6-12 tuntia riippuen reitistä! Tylsää aavikkotietä pitkin matkan taittaa kuudessa tunnissa, mutta jos haluaa päästä nauttimaan Pacific Highwayn upeista maisemista, niin rannikkoreitti vie sen 10-12 tuntia. Tästä syystä vedimme aavikkoa pitkin ylös ja rantatietä alas. Olen tekemässä auton vuokraamisesta ja muista matkaa helpottavista tekijöistä vielä oman postauksensa! Myös tuosta kuuluisasta Pacific Highwaysta on tulossa oma postauksensa pienten pysähdysvinkkien kera. Oli kyllä täysin hypen arvoinen reitti! 

//Here's some pictures from our quick trip to San Francisco! I've heard so much about the city so I wanted to visit there while I was in California. It takes about an hour to fly to Frisco, but we decided to drive. The road to Frisco takes about 6 to 12 hours depending on the route. If you take the straight desert road it's the minimum 6 hours, but if you want to drive the legendary Pacific Highway it takes about 10 to 12 hours depending on how many times you stop. Thats why we took the desert road up and came down through the coast. The Pacific Highway is truly worth all the hype! I'm going to do a separate post about it later. I'm also doing a post about car rental and pre-paids! Hopefully someone will get some good tips from it if your planning a trip to the states!//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • K

  Mustakin tuntuu että Friscon ruokatarjonta on rikkaampi! Varsinkin herkullisten aasialaisravintoloiden suhteen. Mutta toisaalta syy siihen voi olla ihan vaan sekin että Frisco on niin paremmin “hallittavissa”. Keskustan alue on Losiin verraten pieni ja kaupunkimaisempi. Ehditkö käydä China townissa? Se on mun mielestä kaunis alue joskaan sieltä en ole löytänyt hyvää ruokaa.

  • Kira Kosonen

   Ehdin näkmeään Chinatownin vaan vilaukselta autosta! Aivan liian pikainen reissu selkeästi :/

 • Tiina

  Heippa Kira! Milloin/miten vois lisätä tämän blogin bloggerin kautta lukuluetteloon? Harmittaa niin paljon ku unohtaa käydä lueskelemassa erikseen tätä, ja sit ku muistaa lukea ni kaikki jutut on jo ihan kauan sitten kirjoitettu :(

  • Kira Kosonen

   Heippa Tiina! En valitettavasti osaa ohjeistaa tuota Bloggerin seurantaa, koska se ei ole minulle lainkaan tuttu :/ Käytätkö Bloglovinia ollenkaan? Sivujeni yläpalkissa on + merkki josta blogia pystyy alkaa seuramaan kätevästi sen kautta ja uusimmat postaukset tulevat suoraan ilmoituksena esim. Bloglovin sovellukseen kännykässä! Itse seuraan kaikkia blogeja tämän kautta. Kaikki lempibloggaajien uudsimmat päivitykset rivissä.. aaaaah.