CATEGORIES
24.10.2015

Food delivery app

Lifestyle

Tilaa kätevästi etukäteen ja nouda tai jää kotiin ja ota kotiinkuljetus!

Vihdoin. Vihdoin se on täällä. Nimittäin puhelinsovellus, joka nostaa helsinkiläisen lifestylen ihan uudelle tasolle. Kuinka pitkään olemme kärsineet viikonloppuisin pelkästään pizzan ja kebabin kotiinkuljetusmahdollisuudesta? Nyt, kiitos Woltin, kotiin saa toimitettua ruokaa mm. Sushibar + Winesta, Fafasista, Tortilla Housesta, Subwaysta, Thai Orchidista, Jungle Juicesta ja vaikka mistä! Woltin ravintolalista on huikea ja kasvaa vain kasvamistaan (nyt jo yli 200 ravintolaa). Tämä sovellus on tehnyt elämästä taas pikkasen mukavempaa ja rennompaa.

Wolt toimii siten, että se ladataan aivan kuten mikä tahansa sovellus. Sovellukseen isketään henkilö- sekä luottokorttitiedot, jonka ansiosta kaikki tilaukset menevät suoraan kortilta. Et siis koskaan tarvitse käteistä eikä muutenkaan täydy kaivaa lompakkoa kotiovella tai ravintolan tiskillä. Jos sinulla on kiire, voit vaan tilata ruuat haluamastasi ravintolasta, odottaa Woltin tietoja tilauksen valmiudesta ja hakea tilauksesi jonon ohi ilman erillisiä maksutoimenpiteitä. Woltin avulla pystyt myös seuraamaan tilauksesi valmistumista vaihe vaiheelta. Tämä on ollut hyödyksi jo useasti kiireessä. 

Parasta Woltissa on kuitenkin mielestäni kotiinkuljetusmahdollisuus, joka kustantaa vaivaiset 3,90€. Sushia on tullut tilattua sänkyyn jo vähän liian usein ja pahoittelen jo valmiiksi, että kerroin tästä paheesta nyt teille. Jäätte kaikki koukkuun. Eikä tarvitse kiittää, tiedän, että tämä tuli varmaan aika monelle tarpeen näin lauantaina. Sushit ja tortillat ovat vain parin klikkauksen päässä. 

Latamaalla Wolt sovelluksen kira - koodilla saat tilillesi 5€ kredittiä ensimmäistä tilaustasi varten!

 Sovelluksen pääset latamaan tästä.

*Kaupallinen yhteistyö Woltin kanssa

 

//Wolt is a new cool food delivery app I'm recommending. A total life saver and a something new in Helsinki. Finally I can get my favorite food from my favorite restaurants delivered to my home. Totally addicted.//

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Itsekin innoissani latasin appsin puhelimeeni, samoin kun foodoran samankaltaisen appsin. Ikäväkseni sitten huomasin että eivät toimita ruokaa kuin ihan keskustan alueelle.. Itse asun 3,5km päässä keskustasta, mutta tänne asti he toimittavat vain kotipizzaa. Toivottavasti toimitusalue hieman laajenee. Keskustan ulkopuolella asuvat kun tuota appsia varmaan eniten tarvitsisivat ja käyttäisivät.

 • Sanna/Beauty Box

  Oi! Onpas hyvä uusi sovellus. Varmasti tulee jossain vaiheessa hyödynnettyä. :))

  http://www.beautyboxblog.com

  • Kira Kosonen

   Joo vähän liian helppoa käyttää :D Itse jäänyt totaalisen koukkuun.

 • Linda

  Oii ompas kätevä!! Toimiiko kotiinkuljetus vain Helsingissä ja onko appi tarkoitettu vain helsinkiläisille vai toimiiko kotiinkuljetus myös muualla pääkaupunkiseudulla?:)

  • Kira Kosonen

   Tällä hetkellä vielä vaan keskustan alue, mutta laajentuu koko ajan sitä mukaan, mitä kuskeja saadaan palkattua!

 • Chrisu

  Voi että olin innoissani tästä! KUNNES rekkaamisen jälkeen huomasin että eivät toimita Pasilaan. Kyynel poskella ja sushihimoissani kirjoitan tätä ja toivon että alueeksi tosiaan muodostuu se koko Helsinki! Tai edes Kehä 1 sisäpuoli! :D

  • Kira Kosonen

   Joo koko ajan alue laajenee, mitä enemmän kuskeja saadaan palkattua :) Eli kovan kasvukauden vuoksi varmasti pian!