CATEGORIES
4.10.2015

THANK YOU.

Lifestyle

Olen koko viikonlopun yrittänyt sulatella tätä, mutta vieläkin se tuntuu täysin epätodelliselta. Perjantaina tuli napattua tosiaan Vuoden Muotiblogi -titteli The Blog Awards Finland 2015 gaalassa!!! Mitä täällä oikein tapahtuu!? Olen niin suunnattoman kiitollinen ja otettu tästä tunnustuksesta. Valtavan iso kiitos koko tuomaristolle! Oli ihan äärettömän iso kunnia olla edes ehdolla blogien kuten 5 inch and up,Pupulandia, Prince Silver ja Mariannan kanssa. Isoja ja upeita blogeja kaikki, joten pelkkä ehdokkuus tuntui minusta ihan uskomattomalta.

Kun voittaja julkaistiin, jähmetyin jotenkin aivan täysin. Olen yleensä suhteellisen sanavalmis, mutta nyt en kyllä saanut sanaakaan suustani. Menin aivan lukkoon puhtaasta yllätyksestä! Muistan vaan miten Julia, Eevi ja muut ystäväni kääntyivät puoleeni ja kiljuivat innosta. Lavalla juontaja Maria Veitola kysyi minulta jotain trendeistä ja en osannut vastata mitään muuta, kun että ei enää 70-lukua kiitos. Päässä ei liikkunut yksinkertaisesti yhtään mitään, polvet tärisi ja ilme oli peura ajovaloissa luokkaa. Koska olin niin yllättynyt ja lukossa, eikä pidemmille kiitospuheille ollut gaalassa mahdollisuutta, niin haluaisin pitää oman kiitospuheeni nyt täällä blogissa. 

Haluan kiittää vielä kertaalleen koko ELLE -lehden tiimiä kaikesta kannustuksesta ja tuesta, jota olen kahden viimeisen vuoden aikana teiltä saanut. On ollut niin suuri ilo olla osa näinkin upeata ja hyvähenkistä porukkaa. Olen aina tuntenut, että työtäni arvostetaan ja kunnioitetaan. Kiitos myös vielä Taru Marjamaalle potentiaalini näkemisestä heti blogini alkumetreillä. ELLE -lehden alle siirtyminen niin aikaisessa vaiheessa mahdollisti blogiini panostamisen täysillä, joka oli varmasti iso ja ratkaiseva tekijä blogiurani alkuvaiheessa. Kiitos, että annoit minulle mahdollisuuden ja että uskoit minuun. Kiitos myös, että olette kaikki niin upeasti kannustaneet minua seuraaviin haasteisiin omien sivujeni osalta. Merkitsee minulle todella paljon. 

Haluan kiittää teitä lukijoita aluksi siitä, että otitte blogini niin avosylin vastaan kun aloitin. Alkuvaiheen kannustus, kehittävät kommentit ja rohkaisu saivat minut jatkaamaan tekemistäni täydellä teholla. Olette myös aina osanneet sanoa juuri sen, mitä kaipaan kuulla. Ette tiedäkään, miten iso merkitys kaikilla pienillä kommenteilla ja kiitosviesteillä on minulle ollut. Niiden voimin jaksan väsyneenäkin ottaa tietokoneen syliin ja avata aina blogini. Haluan myös kiittää teitä siitä, että puolustatte ja seisotte aina vierelläni. Julkaisen aina myös kaikki negatiiviset kommentit ja on upeata huomata, miten asiattomiin ja ilkeämielisiin kommentteihin saan aina teistä puolustajia. Joskus ei vaan jaksa lähteä niihin taisteluihin mukaan anonyymien kirjoittajien kanssa, joten kiitos. Kiitos, että puolustatte. Minulla on äärimmäisen lämmin ja turvallinen olo julkaista täällä nykyään vähän syvällisempiäkin tekstejä teidän vuoksenne. Toivottavasti pysytte mukanani myös blogini seuraavassa vaiheessa. Kiitos, että luette ja seuraatte. Te mahdollistatte sen, että saan tehdä tätä mitä teen. Kiitos. 

Haluan kiittää myös ystäviäni ja perhettäni. En olisi koskaan uskaltanut lähteä kirjoittamaan tätä blogia ilman teidän rohkaisuanne. Kiitos erityisesti Netta, Kapo ja Julia, jotka ovat ystävistäni joutuneet ehkä eniten katsomaan sivusta niin ilon kun surunkin kyyneleitä viimeisen kahden vuoden aikana. Kiitos, että olette kärsivällisesti kuunnelleet ärräpää hetkiäni, kun asiat eivät ole menneet putkeen. Kiitos sylistä surun hetkellä ja kiitos siitä, että olette aina niin aidosti ja koko sydämellä olleet onnellisia puolestani. Olette korvaamattomia. Kiitos myös kaikille muille ystäville ja tutuille kannustuksesta ja rohkaisusta. Olen äärimmäisen onnellinen, että minulla on näin upea ystäväpiiri ympärilläni. Kiitos. 

Kiitos isi, äiti ja Nelli, että olette myös aina kannustaneet minua seuraamaan unelmiani ja luoneet korvaamatonta uskoa itseeni. Tukiverkko, jonka te luotte, mahdollistaa minulle kaiken. Ilman uskoa ei ole mitään ja te olette minun uskoni.

Viimeiseksi haluan kiittää vielä erikseen isosiskoani Hannaa. Kiitos, että potkit minut ylös kun elämä oli ojassa. Kiitos, että pakotit minut ryhdistäytymään. Kiitos, että kärsivällisesti jaksoit opettaa minua kun oma kärsivällisyys eikä voimat meinanneet riittää. Kiitos, että annoit minulle tarvittavat eväät toteuttaa unelmaani. Kiitos, että olette Nellin kanssa parhaita siskoja, joita kukaan voisi koskaan uskaltaa pyytää. Mitään tätä ei varmasti olisi ilman sinua ja apuasi. Kiitos. <3

//This text was a big thank you letter to all my readers, my family and friends. Last friday I won the title of Best Fashion Blog in The Blog Awards Finland Gala and I feel so incredible humble and grateful at the moment. To all my foreign readers a big thank you for following my journey and always being there. I simply can't wait for the next chapter of the story with you guys. Thank you so much for everything!!

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Riikka

  Kiitos sanat eivät ole yliarvostettuja. Kyynel nousi silmään.
  Sivut ovat todella tyylikkäät!
  Innolla odotan tulevaa :)
  Näiden sanojen voimalla kohti omia unelmia ;)

  • Kira Kosonen

   Onnea ja menestystä kaikkeen mitä lähdetkin kokeilemaan! <3

 • Roosa

  Kyyneleet nousi silmiin tätä tekstiä lukiessa! Ihanasti kirjoitettu <3

  • Kira Kosonen

   <3 Kiitos