CATEGORIES
22.9.2015

Q&A 2/3

Lifestyle

URHEILU & RAVINTO

Millaisia treenaus ja hyvinvointi rutiineja sinulla on?

-Treenaan aina kuunnellen omaa kehoani. Käyn salilla silloin kun energiasta on puutetta ja silloin kun olen stressaantunut juoksen ja joogaan. Pyrin myös syömään aina terveellisesti ja puhdasta itse tehtyä kotiruokaa. En suosi mitään vähärasvaisia tai -sokerisia tuotteita vaan mahdollisimman alkuperäisiä raaka-aineita. Käytän esimerkiksi ruoanlaitossa kunnon voita ja kermaa. 

Haluaisin tietää miten pysyt aina noin hoikkana? Kuinka usein herkuttelet?

-Uskon hoikkuuteni johtuvan lähes täysin ruokavaliostani, koska treenaan suhteellisen epäsäännöllisesti tai ainakin todella kausiluonteisesti. Herkuttelen melkein joka päivä palalla tummaa suklaata tai muuta. Kun en kiellä itseltäni mitään, voin suretta syödä pienen herkkupalan silloin tällöin ilman morkkiksia ja himoja sekä olla ahmimatta kauheita määriä herkkuja naamaan kerralla. Tämä toimii minulle hyvin.

KAUNEUS

Koska ajattelit leikata hiuksesi? Kun seuraavaksi leikkaat niin leikkaatko paljon vai vähän?

-Minulla taitaa olla aika Teemulle parin viikon päästä, niin silloin varmaan lähtee ainakin vähän pituutta pois! Vähän vaan.

Olet aina niin freshin näköinen, top 3 vinkit? 

-Pidän arkimeikin luonnollisena. Pyrin nukkumaan vähintään 8h yössä. Juon paljon vettä. Perusjutut kuntoon ennen kikkakolmosia, mutta jos univelka saa kiinni, niin laitan kasvoille rauhoittavan naamion sekä silmille jääkaappikylmät käytetyt teepussit. Toimii aina. 

Mistä meikistä ja hiustuotteesta et voisi luopua päivittäisessä käytössä?

-Sävyttävä päivävoide (CC, BB tai vastaava) ja hiustuotteena varmaan hiusöljy esim. Morocco Oil. 

MUOTI

Jos sinun pitäisi valita kuukauden ajaksi yksi asukokonaisuus töihin ja yksi kotiin joita siis käyttäisit koko ajan, minkälaisia ne olisivat?

-Töihin farkut, t-paita, musta bleiseri ja lenkkarit. Kotiin iso huppari ja shortsit.

Lemppari vaatemerkki?

- Adidas, Diesel, Filippa K, Bik Bok, Gina Tricot, Zara sekä high end merkeistä Balmain ja Saint Laurent. 

PERHE & YSTÄVÄT

Minkälainen lapsuus ja nuoruus sinulla oli?

-Minulla oli todella onnellinen lapsuus ja nuoruus. Teinivuosina nyt toki taisteltiin ähän sydänsurujen ja perheasioiden kanssa.

Millaset sisarussuhteet sulla on? 

-Todella läheiset molempien siskojen kanssa.

Miten siskojen muutto ulkomaille on vaikuttanut?

-En usko, että se on vaikuttanut mitenkään. Ollaan niin paljon tekemisissä koko ajan! Ikävä nyt on tottakai koko ajan todella iso.

Miiten järjestät aikaa ystäville ja perheelle työkiireiden ohella?

-Isona plussana ammatissani on se, että pystyn tarvittaessa yhdistämään työni ja perheeni. Voin esimeriksi matkustaa Los Angelesiin siskojeni luokse valokuvaamaan ja keräämään materiaalia. Tarvtsen työntekooni periaateessa ainoastaan tietokoneen ja kameran, joten voin tehdä työtä mistä vain. Jos aikatalut eivät jousta tällaiseen, niin onneksi whatsapp ja facetime pitävät minut päivittäin ajan tasalla kaikkien menoista.

Oletko suunnittelut milloin lähdet seuraavan kerran siskojesi luo Jenkkeihin? 

-Tämän vuoden puolella olisi vielä tarkoitus lähteä. Toivon mukaan heti nyt lokakuussa!

Pidättekö yhteyttä skypellä tms? On varmasti vaikeaa olla erossa erityisesti siskosi suloisista pojista!

-Pidetään yhteyttä melkein päivittäin Facetimen tai Skypen välityksellä <3 Sisko ja siskonpojat yleensä soittavat aamiaspöydästä kun kello on täällä Suomessa 18.00

Ketkä ovat parhaita kavereitasi ja kuinka olette tutustuneet?

-Netta ja Kapo ovat olleet parhaimpia ystäviäni ihan pienestä saakka ja tutustuttiin meidän vanhempien kautta. Myös Juliasta on tullut mulle ihan äärimmäisen läheinen viimeisien vuosien aikana. Näiden ja muutaman muun läheisen tytön lisäksi minulla on todella paljon hyviä poikakavereita, keiden kanssa vietän paljon aikaa. 

Q&A -kysymyspostauksen viimeisessä osiossa teemana on PERSONAL ja RANDOM!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*