CATEGORIES
26.5.2020

VÄLIVIIKKO VIERUMÄELLÄ

Lifestyle

Viime viikko kului lähes kokonaan Vierumäellä meidän mökillä Petterin väliviikon vuoksi ja ai, että miten hyvään saumaan se jotenkin tulikaan. Olin itse ainakin todella innoissani pienestä maiseman muutoksesta ja nyt tuntuu, että on taas virtaa saada asioita tehtyä kotosalla, kun muutti hetkeksi vähän rytmiä.

Pidin itsekin vähän rennomman viikon töiden puolesta ja sain ruutuaikaani laskettua jopa huimat 49%, joka teki pääkopalle kyllä hyvää. Vaikka töitä ei ole ihan niin paljon kuin normaalisti, niin silti tulee koko ajan notkuttua puhelimella, joka on alkanut vaikuttaa mm. yöuniini. Pieni breikki auttoi kyllä tähänkin asiaan.

Unenlaatuun vaikutti varmasti myös jokapäiväinen liikkuminen, jota tehtiin Vierumäellä paljon. Pelattiin joka päivä tennistä, käytiin kävelemässä, tehtiin terassitreenejä ja vaikka mitä. Siitä Vierumäki on kyllä huikea paikka, kun siellä voi harrastaa niin paljon kaikkea! Ei tule aika kyllä ollenkaan tylsäksi, vaikka välillä juuri se tekemättömyys on mökillä se paras juttu. 

Syötiin myös hyvin, katsottiin maratonina kaikki Fast & Furious leffat viikon sisään ja ihmeteltiin sään äkillisiä muutoksia. Ehkä viikon kaunein hetki oli juuri tämä kuvissa näkyvä saunan jälkeinen pulahdus järveen, kun satoi ihan kaatamalla, mutta yhtäkkiä aurinko tulikin jostain raosta esiin ja lämmitti vähän ihoa. Siinä oli kyllä Suomen kesäsää tiivistettynä yhteen kauniiseen pakettiin. En malta odottaa kyllä odottaa, että päästään tänne taas takas!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Helena

    Kuulostaa täydelliseltä lomaviikolta! Ihana uikkari sulla ja apua, miten kaunis kroppa noin takaapäinkin! Mutta miten tarkenit jo uida??

    • Kira Kosonen

      Helposti kuin vain menee :D Tuntuu niin hyvältä jälkikäteen! Ja kiitos <3 Valo oli puolellani :D