CATEGORIES
11.5.2020

DATE NIGHT HERKKU X DEMO TYYLIIN

Lifestyle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ FOODMARKET HERKKU

En tiedä teistä, mutta itse olen ainakin tehnyt nyt ihan luvattoman paljon ruokaa nyt kotona ja tuntuukin siltä, että suurin osa arjesta tulee vietettyä keittiössä. Se on ollut omalla tavalla todella ihanaa ja olenkin fiilistellyt super paljon eri ruokajuttuja, mutta välillä kokkaamisesta tarvitsee kyllä taukoa. Välillä on ihanaa, että hyvän aterian eteen ei tarvitse tehdä mitään työtä ja nyt minulla onkin teille ihan huikea vinkki sitä ajatellen!

Foodmarket Herkku on nimittäin aloittanut ihan mielettömän yhteistyön toukokuun ajaksi Michelin-tähden ravintolan Demon kanssa ja nyt Helsingin Herkusta tai Herkun verkkokaupasta on saatavilla Demon take away -annoksia kotiinkuljetuksella kaikkialle pääkaupunkiseudulle! Me asumme sen verran lähellä Herkkua, että kävin itse paikan päällä tekemässä viikonlopun ruokaostokset ja nappasin samalla muutaman Demon annoksen mukaan. Ajattelin, että tästähän saa maailman helpoimman treffi-illan rakennettua kotiin ja oikeassa kyllä olin. Niin helppoa ja hyvää! Saman voi tehdä helposti myös Herkun verkkokaupan kautta ja jos tilaat kaiken ennen klo12.00, niin ruokaostokset saapuvat sinulle vielä seuraavan päivän aikana.
Pysyvinä vaihtoehtoina Demon annoksissa on; glaseerattua naudan poskea porkkana-chutneylla sekä riisillä (9,00€), lohipastramia ja tabbouleh-salaattia (12,50€), äyriäis-chorizo paella (14,00€) sekä ankankoipiconfit, annanperunaa ja tryffelillä maustettua varhaiskaalia (19,50€). Näiden lisäksi kivijalkamyymälässä on aina myös joku vaihtuva annos tarjolla sekä kasvisvaihtoehto tulossa valikoimaan myös pian. Annokset ovat täysin käyttövalmiita, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin lämmittää ne kotona! Itse lämmitin annokset uunissa ja asettelin ne sen jälkeen mahdollisimman samalla tyylillä vaan lautasille ja siitä suoraan pöytään.

Me valitsimme tällä kertaa naudan posken, ankankoiven sekä lohipastramin, joka jaettiin alkuruokana. Tai no oikeastaan jaettiin kaikki annokset, koska haluttiin maistella mahdollisimman paljon eri juttuja! Oma lemppari oli ehdottomasti glaseerattu naudan poski, joka oli niin mureaa ja hyvää. En voi käsittää miten tämä annos oli vain 9,00€. Mieheni lemppari oli sitten taas ankankoipi, jonka tryffeli-kaalin minä taisin kyllä omia melkein kokonaan :D Pakko käydä hakemassa tuo äyriäis-paella vielä testiin jossain vaiheessa, koska mikään annoksista ei kyllä pettänyt. Ihan mieletön hinta-laatusuhde.

Demon take away -annosten lisäksi nappasin Herkun juustotiskiltä myös muutamia juustoja jälkiruoksi (suosittelen testaamaan Saint Agur sinihomejuustoa!), vähän jäätelöä, marjoja sekä pienen sivusalaatin tarvikkeet. Näistä muodostui kyllä ihan mieletön treffi-illan ateriakokonaisuus oman kodin mukavuudessa ja rauhassa. Hyvä punaviini vielä kylkeen, kynttilät päälle ja musiikki taustalle, niin johan oli nautiskelun aihetta. Aivan ihana piristys arkeen tässä kaiken keskellä! 

Demon pop up -piste on pystyssä Foodmarket Herkun Bistrossa nyt toukokuun loppuun saakka (juustotiskin jälkeen) ja se onkin todella hyvä syy piipahtaa Herkkuun muutenkin kuin sen laajan valikoiman vuoksi. Jos teet Herkku ostoksesi verkkokaupan kautta, niin sinne pääset suoraan tästä linkistä. 

Herkullisia hetkiä sinne kaikille!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*