CATEGORIES
13.4.2020

2020 PÄÄSIÄINEN PUHELINRÄPSYINÄ

Lifestyle

Ihanaa pääsiäismaanantaita kaikille! Toivottavasti nautitte pyhistä poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta. Olemme perinteisesti kokoontuneet aina pääsiäissunnuntaina perheen kesken viettämään pyhiä, mutta tänä vuonna pääsiäinen vietettiin kahdestaan kotosalla. Alkuun toki harmitti, että olemme Suomessa emmekä silti voi kokoontua kaikki yhteen, mutta loppujen lopuksi tästä tuli kuitenkin aivan ihana pääsiäinen.

Pidin koko viikonlopun kameran piilossa, mutta tässä muutamia puhelinräpsyjä, joita tuli napattua viikonlopun aikana! Paljon hyvää ruokaa, lepäämistä, siivoamista, yhdessäoloa ja kikattelua. Muistelen tätä pääsiäistä kyllä lämmöllä kaikesta huolimatta.
Kävin läpi vähän vanhoja tavaroita ja kikattelin vanhoille valokuville. Tässä ollaan siskojen kanssa pienenä Arcanchonissa meidän ranskalaisten serkkujen luona. En kestä mun ja Nellin sympaattisia liivi-lookkeja tässä.
Kävin läpi myös kirppiskamoja ja hitto miten hyvältä tuntuu päästä taas irti ylimääräisestä tavarasta. Niin vapauttavaa! Join viikonloppuna myös pitkästä aikaa kahvin. Villiä eikö? Olen viime vuosina siirtynyt täysin teenjuojaksi, mutta tämä Petterin väsäämä erikoiskahvi houkutteli luokseen.
Perhe-chatin memet naurattivat, kuten muutenkin koko ajan nyt eristäytymisen aikana. Tämä taisi olla siskoni miehen lähettämä, mutta meidän iskä on kyllä ehdottomasti aktiivisin tämän osion suhteen. :D
Haluttiin tehdä viikonlopusta vähän erityinen, jonka takia lauantaina pidettiin treffi-ilta #stayhome tyyliin. Tälläydyttiin, katettiin pöytä koreaksi, sytytettiin kynttilöitä kaikkialle ja haettiin ruoat kotiin Farangista. Ruokien kanssa oli kyllä vähän säätöä, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Istuimme kahdestaan kotona iltamyöhään saakka, juotiin viiniä ja vaan höpöteltiin ilman telkkaria ja puhelimia. Paras ilta pitkään aikaan ja suosittelenkin isosti tälläistä irtiottoa vaikka se olisikin vaan kotona!
Pääsiäisviikonlopun kaikki aamupalat tuli nautittua sängystä käsin. Viritettiin reilu viikko sitten makuuhuoneen vanha telkkari toimimaan ja nyt vapaa-aamuina ollaan kyllä nautittu siitä täysin. Järjestin sunnuntaina myös pääsiäismunametsästyksen kotona pienten arvoitusten myötä, joka oli kyllä super viihdyttävä ohjelmanumero tähän viikonloppuun. :D

Pääsiäissunnuntain kruunasi edellisillan Farang jämät sekä Andrea Bocellin live-konsertti #MusicForHope tyhjästä Duomo di Milanon kirkosta. Tunnelma lähetyksessä oli niin herkkä, että pari kyyneltä siinä kyllä vierähti poskia pitkin alas. Tämä oli tosin kyllä odotettavissa, sillä Bocellin musiikki nostaa muutenkin omat tunteet aina pintaan. Olenkin tänään kuunnellut toistolla mm. Andrean duettoa hänen poikansa Matteon kanssa - Fall on me. Oletteko kuulleet tämän? Jotenkin niin koskettava, että kyyneleet meinasivat virrata jo aamupuuron äärellä taas.

On ollut kyllä kertakaikkisen ihana pääsiäinen, vaikka vähän erilainen tästä nyt tulikin. Viikonlopun paras uutinen oli myös se, että äitini pääsee isäpuoleni kanssa vihdoin kotiin Suomeen Espanjasta tällä viikolla. He ovat olleet siellä täyseristyksissä jo tovin, mutta nyt pääsevät onneksi tänne. Minua ainakin helpottaa idea siitä, että sitten kaikki perheenjäsenet ovat samassa paikassa ja mamma myös lähellä. <3

 

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sara

  Hei, mistä tuo jalkalamppu on ostettu?

  • Kira Kosonen

   Cobello! :)

 • Ansku

  Hei, ihana postaus ja wau mikä pari te olettekaan❤️

  • Kira Kosonen

   Kiitos <3 <3 <3

 • Merja

  Hei, kivoja juttuja, varsinkin noi treffit.
  Tää ei nyt millään lailla liity pääsiäiseen sinänsä, mutta Andrea Bocelli, ihana laulaja, kuihtunut ja laihtunut tosi huolestuttavasti. Tietysti jo vanhentunut, mutta kuitenkin. Olen kuullut häntä livenä Palermossa amfiteatterissa ilta-auringon laskiessa mereen ja sitä kokemusta on vaikea ylittää.